Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 15:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník "B"/Temelín deklasoval Žabovřesky


Branky


17

První tým tabulky rezerva Olešníku "B"/Temelínu čekal na domácím hřišti v Temelíně po poslední vysoké domácí prohře další duel a to tentokrát se soupeřem z nižších pater tabulky, týmem ze Žabovřesk. Domácí měli jistě v paměti poslední vysokou domácí porážku 1:7 od mužstva Rudolfova "B" a měli tedy před vlastními diváky co napravovat. To se jim částečně podařilo již minulý týden, když si dovezli všechny body ze hřiště Úsilného, což byla na jaře již čtvrtá výhra ze 7 zápasů. Ani hosté nevzpomínali v dobrém na poslední svůj výjezd na hřiště soupeře, protože ten poslední skončil debaklem 0:8 v duelu s druhým týmem tabulky Trhovými Sviny "B". Celkově jarní formou Žabovřesky neoplývají, když ze všech zápasů vyhrály pouhé 2 duely a ostatních 5 zápasů vyšly bodově na prázdno. Alespoň trošku pozitivně pro ně mluvil fakt, že podzimní duel těchto dvou mužstev skončil bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu si domácí vytvořili dvoubrankové vedení

Byť bylo v první půlce na hřišti domácího mužstva plno a hosté si příliš gólových situací nevytvořili, brankové situace se rodily pozvolna. První gólovou radost a otevření střelnice, což do té chvíle nikdo tušit nemohl, dopřál domácím divákům ve 13. minutě znovuzrozený střelec Petr Vornay, který svými góly táhl domácí hlavně v podzimní části, ale na jaře měl doposud jeden gólový zápis - 1:0. Poté si spíše střelci rovnali mířidla nebo se v dobrém světle ukazovaly obrany a brankáři týmů. Další branka udělala radost opět domácím divákům těsně před koncem poločasu, když ve 43. minutě propadl centr z pravé strany přes dva hostující hráče a neobsazený Jan Studnička zakončil levou nohou kolem gólmana M. Škaroupky - 2:0.

Ve druhé půli hosté odpadli a domácí konec zápasu zcela ovládli

Ve druhé půli domácí přidaly plyn a hostům spíše ubývaly síly, což se projevilo na postupném a konečném potupném nárustu skóre. Třetí branku vstřelili domácí hráči v 54. minutě zápasu, když si na rozehraný rohový kop D. Szepa naskočil Jan Studnička a druhým gólem v zápasu nedal hostujícímu brankáři šanci - 3:0. Poté už jen přišla hororová desetiminutovka pro hosty, která prezentovala jen průběh utkání v gólové podobě. V 76. minutě se trefil druhý dosavadní střelec duelu Petr Vornay, který tentokrát nekompromisně zakončil únik z poloviny hřiště - 4:0. Netrvalo dlouho a v 79. minutě se skóre opět měnilo, když se prosadil střelou z vápna na zadní tyč Miroslav Jirkal - 5:0. Mimochodem perličkou zápasu bylo, že se ve hře objevili v mužstvu Olešníku "B"/Temelínu hned 3 brankáři. Kromě O. Cihly mezi třemi tyčemi, tak v poli právě i M. Jirkal a J. Studnička, brankáři A-mužstva, který ukázali, že i v poli dokáží být týmu velmi platní. A to především v případě Jana Studničky, který si v 83. minutě postavil míč na značku pokutového kopu, který bez problémů proměnil a završil tak v zápase svůj hattrik, což je na brankáře ve hře slušný počin - 6:0. Poslední slovo v zápase si vzal v 86. minutě Michal Jaroš, jenž dostal průnikovou přihrávku od J. Studničky a uzavřel debakl z pohledu hostujícího týmu - 7:0.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Jednoduše, vyhráli jsme 7:0 a to jsme měli v sestavě naše dva gólmany z áčka, kteří byli takřka nejproduktivnější z týmu, kdy jeden vstřelil hattrick a dva góly připravil a Míra Jirkal jeden gól dal a na dva přihrál. Není co dodat, snad jen že Temelínská mašina zase jede...

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Naprostá tragédie. Po našich žákovských chybách nás domácí trestali a jednoznačně vyhráli, takhle se o záchranu nehraje. Doufám, že na tenhle zápas rychle zapomeneme a zabereme hned v sobotu doma se Srubcem. Kdybychom zopakovali výsledek jako na podzim, vůbec bychom se nezlobili.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Jirkal [-] , M. Gutwirth [-] , J. Kříž [-] , D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , Z. Vařák [-] , V. Havlíček [-] , P. Mach [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - J. Hála [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , M. Vašíček [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

ŽK: 37. V. Havlíček .
Hráči zápasu: J. Studnička , P. Vornay , M. Jirkal .
Místo: Temelín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Špelina Miroslav - BERÁNEK Miroslav (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jan JINDRA
Tip experta: výhra domácích

Domácí vyhrají, protože mají kvalitnější kádr a doma často neprohrávají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza