1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hluboké podlehla na domácím hřišti rezervě Trhových Svinů


Branky


17

V dalším víkendovém klání se střetly dva rezervní celky. Domácí Hluboká nad Vltavou "B" přivítala na svém stadionu Trhové Sviny "B". Domácí se s formou na jaře zatím nepotkali, i když obě domácí jarní utkání Hluboká vyhrála, v těch zbylých na venkovních hřištích bodově neuspěla. Naopak hosté mají zatím formu jako hrom, když z šesti jarních zápasů hned 5 vyhráli a posunuli se tak po odehrané půlce jara na lichotivé 2. místo v tabulce jen se ztrátou 2 bodů na leadera soutěže Olešník "B"/Temelín. V podzimní duelu si Hluboká odvezla po výhře 3:2 ze hřiště Trhových Svinů všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trhové Sviny ovládly první půli zápasu

Začátek zápasu potvrdil, který z týmů má prozatím na jaře lepší a lichotivější formu. Už v 9. minutě utkání se hostující hráči ujali vedení, když krásnou střelou z dálky poslal míč za záda domácího brankáře J. Machovce Václav Brožka - 0:1. Hostující celek byl na hřišti nadále tím lepším a soupeře v domácích dresech do žádných příležitostí nepouštěl. Ve 40. minutě hosté odskočili už na rozdíl dvou branek. Gól přidal Jakub Kostohryz, když se prosadil na velkém vápně mezi bránícími hráči a s trochou štěstí míč protlačil za gólmana domácích - 0:2. Po tzv. brance do kabin se už v posledních minutách poločasu nic zajímavého neudálo.

Domácí celek dokázal z ojedinělé šance pouze snížit

Po výměně stran se obraz hry příliš nezměnil a hostující hráči byli stále těmi, kteří určovali tempo zápasu a byli v podstatě nebezpečnějšími. Branku se jim ale už k jejich smůle nepodařilo přidat, takže z první vážnější šance před hostující brankou se také gólově dokázali prosadit domácí hráči. V 60. minutě se o čestný úspěch domácího týmu a snížení v utkání postaral svojí brankou Martin Čuhaj - 1:2. Přestože do konce zápasu zbývala půlhodina plus nějaké nastavení, domácí již další branku nedokázali vstřelit a hostující celek tak potvrdil svoji jarní formu další výhrou.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): Tři body jsme si vybojovali i přes absenci některých hráčů základní sestavy, které však dobře nahradili hráči jiní. Pokračujeme dále na vítězné vlně, kterou se budeme snažit udržet až do konce sezóny.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Machovec [-] - F. Brom [-] , P. Tůma [-] , J. Štabrňák [-] , J. Hrouz [-] , K. Jonáš [-] , M. Čuhaj [-] , V. Marek [-] , J. Procházka [-] , P. Salva [-] , M. Kudrle [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - M. Švepeš [-] , V. Brožka [-] , J. Vodička [-] , Z. Šafránek [-] , O. Hruška [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , J. Novák [-] , F. Pavel [-]

ŽK: 89. P. Salva , 89. O. Krátký - 61. M. Němec , 89. M. Popovič .
Hráči zápasu: J. Kostohryz , V. Brožka .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pileček Josef - ČUHAJ Martin (N), ŠAFRÁNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Sviny hrají na jaře velmi dobře a doufám, že zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů