1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 15:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany si odvezly všechny body z Lokomotivy ČB "B"


Branky


17

O důležité body pro klidné umístění ve středu tabulky se bojovalo na hřišti Lokomotivy ČB "B", kam přijel soupeř z Borovan. Jarní bilanci měli oba týmy takřka stejnou a Lokomotiva ČB "B" získala o pouhé 3 body více. V posledních třech kolech byla forma obou týmu 0-2-1, což není nic moc pozitivního, co se bodového přídělu týká. Podzimní vzájemný duel skončil ve prospěch Borovan v poměru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté využili své šance a do poločasu odskočili svému soupeři

Prvni poločas nezačali domácí hráči špatně, ale nedokázali využít své šance. Hráči Lokomotivy drželi míč více na svých kopačkách a hosté byli zase nebezpeční z brejkových situací. První takovou příležitost proměnili hned v 10. minutě ve vedoucí branku v zápase. Z levé strany vysunul přihrávkou J. Čermák svého spoluhráče R. Chrástku, který přesprintoval bránící hráče a přihrávkou předložil na malé vápno šanci pro Davida Babku, který zakončil s přehledem k tyči za domácího brankáře R. Štěpánka - 0:1. Za dalších deset minut ve 20. minutě se hostujícím hráčům vydařila další brejková situace. D. Stodolovský po nákopu do ofenzivy udržel balón, přihrál jej do ulice F. Faktorovi, jenž poté vyslal do úniku Radka Chrástku a ten zvýšil na 0:2. Chvilku před koncem poločasu ještě zahrozili domácí hráči, ale z malého vápna mířilo zakončení těsně vedle hostující branky.

Domácí snížili až před koncem utkání

Druhý poločas se obraz hry nezměnil, domácí drželi míč, ale nedokázali si vytvořit v podstatě skoro žádnou gólovou šanci a hosté se stále snažili těžit z brejkových situací. Žádnou branku jim už ale tyhle příležitosti nepřinesly a nakonec se alespoň snížení stavu dočkali v 82. minutě domácí hráči. Několika hráčům v domácí sestavě se podařilo hostující obranu vykombinovat a po závaru se dorážkou prosadil Jan Vaněček - 1:2. Na srovnání ale už domácím nezbylo mnoho času a tak si tedy důležité 3 body odvezli hráči z Borovan.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Jonáš Zýka ( hráč ): Zápas nebyl moc pohledný ani z jedné strany. Důležitý domácí zápas jsme prohráli a náš výkon byl velmi špatný. Pochvalu zaslouží pouze naši dorostenci, kteří se v sestavě objevili.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Dnes se v naší sestavě objevilo větší hráčská část z B-týmu a smekám před nimi klobouk jak se dokázali vyhecovat a zápas odbojovali. Rozhodně si kluci dokázali, že spousta z nich má na daleko vyšší soutěž! Na lajně jsme byli ve dvou s Milošem Langerem, který výborně vede a tvoří zázemí pro náš B-tým, takže jsme sestavou hodně rotovali, protože byli i čtyři kluci na střídačce.Tenhle zápas jsme jednoduše vyhráli srdcem, nasazením a bojovností. Řekl bych, že tohle budou důležité tři body v konečném součtu v boji o záchranu a takový přístup od hráčů považuji za ten správný.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - J. Janů [-] , J. Vaněček [-] , Z. Gregor [-] , J. Weinreb [-] , P. Kříž [-] , S. Smrž [-] , T. Kadlec [-] , J. Kuchař [-] , N. Djurov [-] , J. Zýka [-]

FK Calofrig Borovany
J. Alexa [-] - B. Němec [-] , P. Langer [-] , L. Podroužek [-] , B. Kratoška [-] - J. Čermák [-] , R. Chrástka [-] , F. Faktor [-] , D. Langer [-] - D. Babka [-] - M. Kříž [-]

ŽK: 62. J. Čermák , 75. B. Němec .
Hráči zápasu: J. Alexa , P. Langer , R. Chrástka .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BOBEK Petr (N), BRÁZDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zápas sousedů v tabulce. Domácí jsou mírnými favority, ale věřím Borovanům. Dám 0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů