1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Olešníku vybojovala všechny body na hřišti v Úsilném


Branky


17

Domácí mužstvo Úsilného pohybující se ve spodní části tabulky přivítalo v tomto kole na domácím hřišti první tým tabulky Olešník "B"/Temelín. Na jedné straně se tedy hrálo o důležité body v boji o záchranu na té druhé o body, které by mohli být důležitými na konci soutěže v boji o první postupové příčky do I.B třídy. Domácí jistě chtěli potvrdit své venkovní vítězství z minulého kola ze hřiště Horní Stropnice a hosté zase chtěli odčinit vysokou porážku, kterou utrpěli na domácím hřišti od mužstva Rudolfova "B". Podzimní duel zvládl lépe favorit utkání Olešník "B"/Temelín a zvítězil v poměru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky zápasu padaly v první půli

Domácí vlétli na papírového favorita zápasu od samého začátku a hned ve 2. minutě sklízeli ovoce, když se při první útočné akci prosadil krásným lobem Petr Kaše a hostujícímu brankáři O. Cihlovi nedal sebemenší šanci - 1:0. Hosté se ale dokázali z obdržené branky rychle otřepat a vyrovnání skóre na sebe dlouho nenechalo čekat. V 10. minutě odcentroval jeden ze dvou nejzkušenějších hráčů v hostující sestavě V. Havlíček na útočníka Josefa Píchu, který se dokázal gólově prosadit - 1:1. Dlouhé minuty se poté ani jeden z týmů nedokázal gólově prosadit až do závěrečných minut první půle. V 41. minutě se hostujícímu brankáři O. Cihlovi podařil výkop tak dokonale, že vyslal do útoku střelce zápasu Josefa Píchu a ten svůj samostatný únik z poloviny hřiště zužitkoval ve druhou branku - 1:2.

Druhý poločas gól nenabídl

Branka do kabin domácímu celku na klidu moc nepřidala a do druhého poločasu vstupovali domácí hráči vcelku zaskočeně. Protože poločas nabídl pouze pár útočných akcí od obou celků, ale bez gólové radosti, zápas se postupně propracoval do vítězného konce pro hostující celek. Hráči Olešníku "B"/Temelínu si svoji zkušeností dokázali jednogólové vedení po první půli udržet a byť se už nedokázali prezentovat žádnou další gólovou akcí, i přesto dotáhli utkání ke třem bodům, které jim zajistily vedoucí postavení v tabulce i po odehraném 20. kole OP.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Počasí nepřálo a všem byla zima :-). Tyto body jsme opravdu vydřeli. Soupeř byl houževnatý a hrál dobře :-)



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - P. Vazač [-] , J. Jeremiáš [-] , P. Kaše [-] , J. Jírovec [-] , P. Švec [-] , V. Polan [-] , J. Čada [-] , R. Trousil [-] , Z. Německý [-] , V. Dolejšek [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , J. Pícha [-] , R. Štos [-] , M. Gutwirth [-] , J. Kříž [-] , D. Szep [-] , J. Dráb [-] , Z. Vařák [-] , V. Havlíček [-] , P. Mach [-]

ŽK: 90. Z. Vařák .
Hráči zápasu: O. Cihla , J. Pícha .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Olešník bude chtít napravit zaváhání s Rudolfovem a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů