0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový zápas mezi Jankovem "B" a Neplachovem


Branky


17

Domácím se na jaře daří a v minulém kole si vyšlápli na ambiciózní tým Zlivi, když si z jejich "stánku" dokázali odvézt plný počet bodů. Neplachov si po blamáži v Žabovřeskách spravil "doma" chuť a v pohledném utkání přehrál rezervu Hluboké. Utkání mezi rezervou Jankova a Neplachovem bývají většinou chudá na góly, vždy však plná nasazení a bojovnosti. Podobný průběh se dal předpokládat i v tomto klání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách ale bez gólového efektu

Zpočátku se oba týmy snažily hrát svědomitě zezadu a nenabídnout tak šanci soupeři po nějaké zbytečné chybě. I když byli v prvních minutách na míči více hosté z Neplachova, dostali se pouze k velkému vápnu, kde perfektně četli hru stopeři J. Honner s M. Řezníčkem. Byli vždy o krok napřed a nepustili hosty do žádného nebezpečného zakončení. Naopak v 15. minutě po kostrbaté rozehrávce chybovali právě hosté a domácí po aktivním napadání dostali možnost otevřít účet utkání. Střelu D. Mareše směřující k pravé tyči vytáhl konečky prstů Š. Bicek. Následoval roh, při kterém byli domácí opět nebezpeční a balón ze skrumáže branku jen těsně minul. 
Ve 25. minutě po několika nepřesnostech a zbytečných ztrátách míče, hosté domácím umožnili, aby je na chvíli dostali pod tlak a z toho vytěžili nebezpečné zakončení hlavou, o které se postaral M. Ježek a opět dobře zakročil gólman Š. Bicek. Následná sražená střela letěla těsně vedle levé tyče. Neplachov odpověděl ve 28. minutě nebezpečnou střelou P. Mohameda z hranici šestnáctky. Následovala pasáž, kdy se hra odehrávala spíš mezi vápny a oba týmy hledaly, jak vyzrát na soupeřovu defenzivu.
Ve 36. minutě po pěkné kombinaci na pravé straně odkopávali domácí v poslední chvíli za cenu rohového kopu před M. Dušákem, který se dostával do střelecké pozice. A z této standardní situace se na přední tyči prosadil hlavou O. Čada. Nicméně B. Šturma stál v pravou chvíli na správném místě a povedenou hlavičku nepustil za svá záda. Konec poločasu patřil hostům, kteří měli dvě po sobě jdoucí možnosti skórovat. Nejdříve nadějnou situaci dva na dva překombinoval J. Švec, když v pokutovém území místo střely hledal ještě spoluhráče a okamžik poté zas naopak mohl M. Dušák místo střely do boční sítě přihrát pod sebe volnému J. Hruškovi.

Ve druhém poločase dále vynikali brankáři obou týmů

Druhá půle začala odvážněji a hned v úvodu měl možnost po rohovém kopu hostující M. Pícha, jehož hlavičku lapil opět dobře postavený B. Šturma. Nedlouho poté, po rychlém výpadu domácích, dostal od O. Maxy krásnou přihrávku do rozhozené obrany hostů M. Ježek, míč si posunul a ve skluzu prudkou střelou pouze trefil do rukavic výborně vyběhnuvšího Š. Bicka. V dalších minutách se hra sice přelévala ze strany na stranu, ale pouze k velkým vápnům obou týmů. Defenzivní hráči hráli v tomto střetnutí prim, do šestnáctky se útočnici těžko dostávali a to na obou stranách. To samé lze říci i o gólmanech, kteří včasným vyběhnutím často mařili rodící se možnosti k zakončení. Příkladem toho může být 75. minuta, kdy zkušeně přečetl úmysl domácích Š. Bicek a u balónu byl dříve než domácí útočník. V 83. minutě našli hosté okénko v defenzivě domácích a mezi stopery si naběhl neúnavný J. Hruška. V dobré pozici však nechal vyniknout gólman domácích B. Šturmu, který reflexivním zákrokem vytáhl jeho prudkou střelu pod břevno na roh. Domácí měli na konci také gólovku a to když se vydal na zteč M. Prediger a stoper J. Honner. Prvně jmenovaný utekl po levé straně a centroval na J. Honnera, ten si balón zpracoval a zblízka zakončoval. Gólovou radost mu však vynikajícím zákrokem zkazil Š. Bicek, který si po tomto zákroku obnovil zranění a do branky tak musel M. Dvořák. Poslední slovo měli nakonec hosté, když po rychlé a poslední akci utkání střílel křížem J. Švec. Zařízení však těsně minul a duel tak skončil zřejmě spravedlivou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Filip Černý ( hráč ): Hráli jsme proti kvalitnímu soupeři, kdy se hrálo především mezi vápny. Z nás měl v obou poločasech největší šance Honza Honner, v prvním případě trefil tyč. Hosté hrozili z protiútoků, ale Bobas v brance nás podržel. Myslím, že to byla zasloužená remíza.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( hráč ): Na remíze se, myslím, shodneme všichni. Hrálo se s velkým nasazením a důrazem a k vidění bylo spíše hodně soubojů o balón. Ani jeden tým nechtěl inkasovat a tak ofenzivní hráči neměli tolik prostoru. Nám se nedařilo prosadit do vyložených šancí především díky skvěle hrajícím stoperům J. Honnerovi a M. Řezníčkovi. Dále bych vyzdvihl oba gólmany. Když už se některému z týmu podařilo vypracovat si gólovku, gólmani nepustili za svá záda nic. Takže od nás je hráčem utkání jednoznačně Bíca (Š. Bicek), zachytal na výbornou.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - F. Černý [-] , M. Řezníček [-] , J. Honner [-] , J. Janeček [-] - D. Šindelář [-] , O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] - J. Tušl [-] , J. Kotnauer [-] - M. Ježek [-]

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - M. Dušák [-] , J. Švec [-] , O. Čada [-] , J. Hruška [-] , P. Mohamed [-] , M. Hruška [-] , L. Sobota [-] , J. Láník [-] , P. Dušák [-] , L. Svobodný [-]

ŽK: 75. L. Simandl , 82. F. Černý .
Místo: Dubné. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po výhře ve Zlivi bude chtít Jankov bodovat i doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů