Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 15:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Srubec se o body podělil s hosty z Lokomotivy ČB "B"


Branky


16

Domácí mužstvo ze Srubce, kterému se na jaře při jediné výhře prozatím příliš nedaří, přivítalo soupeře z Českých Budějovic, rezervu Lokomotivy. Ta zatím v jarní části z pěti duelů prohrála jediný v minulém kole na domácím hřišti s leaderem soutěže. Očekával se tedy vyrovnaný souboj, čemuž i trošičku napovídala skutečnost, že podzimní vzájemný zápas skončil dělbou bodů při remíze 2:2 na hřišti Lokomotivy ČB. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu padlo do obou branek

Zápas, který se hrál na Srubci nesl opět znaky derby a bylo nač koukat. První poločas byl méně úrodný na branky, i když domácí měli počáteční tlak, který hostující hráči ustáli. Hostující hráči se gólově prosadili ve 33. minutě, když hlavou otevřel skóre Tomáš Choutka - 0:1. Ovšem o minutu později ve 34. minutě předložil míč jako na podnose K. Kubíček svému spoluhráči Jindřichu Mužíkovi a ten vyrovnal svou první brankou za Slavoj - 1:1.

Hosté dvakrát vedli, domácí se dvakrát dotáhli

Druhý poločas se hrála otevřenější partie. Hned v úvodu poločasu ve 47. minutě domácí bek R. Rottner fatálně chyboval a našel přihrávkou do běhu hostujícího Jakuba Růžičku, který se zblízka v zakončení na první tyč nemýlil - 1:2. V 56. minutě před vápnem K. Kubíček poslal míč proti noze Tomáši Kroupovi, který asi z 22 metrů s pomocí tyče vymetl pavouky ze Štěpánkovi svatyně - 2:2. V 67. minutě přišel opět nádherný fotbalový moment, když se N. Djurov pustil do slalomu mezi tři domácí hráče, poté přistrčil J. Weinrebovi, který patou vybídl na zadní tyči Tomáše Choutku a hosté se potřetí v zápase dostali do vedení - 2:3. V 77. minutě zahrával srubecký P. Kalina rohový kop a posadil přesný centr na hlavu obránce Františka Šálka, takže bylo opět srovnáno - 3:3. Do konce zápasu se hrálo nahoru dolu, obě mužstva chtěla vyhrát a tak se diváci až do konce nenudili. Derby nakonec skončilo remízou, když domácí měli sice o něco déle balon na kopačkách, ale hosté byli o kousek nebezpečnější a měli i více příležitostí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Zápas se hrál zase o krále derby a bylo to vidět. Byla tam spousta nepřesností, ale i moc hezkých momentů. Lokotka hrála fakt dobře a zasloužila si odvézt body. My máme trochu problémy. Ještě jsme snad nebyli kompletní od začátku jara, někteří hrají úplně jiné posty a je to vidět, ale snad se brzy zase dáme do kupy.

TJ Lokomotiva ČB B
Jonáš Zýka ( hráč ): Remíza podle mého názoru spravedlivá a my jsme rádi za bod na hřišti těžkého soupeře.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - K. Kubíček [-] , J. Leština [-] , J. Mužík [-] , M. Štěpánek [-] , D. Budějcký [-] , R. Rottner [-] , P. Kalina [-] , T. Kroupa [-] , F. Šálek [-] , J. Hekrdla [-]

TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - P. Kříž [-] , S. Smrž [-] , Z. Gregor [-] , J. Weinreb [-] , J. Janů [-] , J. Růžička [-] , T. Kadlec [-] , O. Hladík [-] , J. Zýka [-] , J. Bobek [-]

ŽK: 79. F. Šálek .
Místo: Srubec. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Josef Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Domácí na svém hřišti body moc nerozdávají a myslím si, že tomu tak bude i v tomto zápase.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích