Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné si veze všechny body z Horní Stropnice


Branky


16

V další záchranářské bitvě kola se utkala mužstva domácí Horní Stropnice a hostujícího týmu z Úsilného. Domácím se v jarní části sezóny doposud podařilo získat pouhé 3 body a mužstvo hostů z Úsilného na tom bylo pouze o 3 body lépe. V tomto zápase se tedy také hrálo o důležité body k záchraně v soutěži mezi dvěma týmy ze zpodní části tabulky. Na podzim zvítězili v domácím prostředí hráči Úsilného v poměru 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeli domácí, ale poločas skončil ve prospěch hostů

První poločas probíhal za slabšího jarního deště. Možná i trochu štěstí přinesla tato sprška v úvodu na kopačky domácích hráčů. V 15. minutě se hostujícímu brankáři R. Hlouškovi nevydařil po rozehře s obránci odkop, kdy míč letěl do tzv. svíce, po dopadu na velké vápno si jej zpracoval domácí Michal Fajfrlík a poslal míč do hostující branky - 1:0. V 17. minutě dostal od J. Kunágla přihrávku R. Valíček, ale trefil pouze boční síť. V 26. minutě podnikli výpad také hostující hráči. Po brankové čáře se protáhl V. Polan, přihrál míč na malé vápno, kde sis jej našel Václav Dolejšek a stav zápasu srovnal - 1:1. I další příležitost hosté v 36. minutě proměnili. Petr Vazač se dokázal na vápně uvolnit, míč si připravil do pokutového území a střelou k tyči otočil stav zápasu - 1:2. Ve 38. minutě dostal míč na rohu vápna domácí J. Holej a svoji střelou protáhl hostujícího brankáře, který musel zakročit na dvakrát ještě před dobíhajícím J. Haňurem.

Druhý poločas nabídl vyloučení a po brance na každé straně

Druhý poločas začali lépe hosté, když hned ve 47. minutě přiletěl centr před domácí branku, ale hostující efektní zakončení nůžkami brankář P. Josefík chytil. V 57. minutě byl faulovaný domácí J. Kunágl, k rozehrávce z 20 metrů se postavil J. Holej a opět protáhl brankáře, který vyrazil míč na roh. V 61. minutě si připsal střelecký pokus T. Sláma, ale zamířil nad branku. V 65. minutě přišel zkrat domácího brankáře P. Josefíka, který za hrubé napadení protihráče v přerušené hře dostal červenou kartu a musel odejít ze hřiště. V brance jej od tohoto okamžiku nahradil hráč z pole P. Brousek. V 74. minutě se i v deseti hráčích dočkali domácí vyrovnávací branky. Po spolupráci J. Holeje a M. Fajfrlíka se dostal míč k Jaroslavu Kunáglovi, ten si míč potáhl k vápnu a krásnou střelou na zadní tyč se zapsal do střelecké listiny - 2:2. V 77. minutě ze středu hřiště prošel až do zakončení od vápna hostující T. Sláma, ale netrefil branku. V 82. minutě přišla rozhodující situace zápasu. Centrovaný míč do domácího vápna zakončil J. Jeremiáš, jehož střelu náhradní brankář P. Brousek ještě nohou skvěle vyrazil, přičemž se k odraženému míči na rohu vápna dostal Jakub Čada a na zadní tyč trefil vítězný gól - 2:3. V 90. minutě se ještě domácí snažili o vyrovnání, ale centrovaný míč od R. Valíčka nedokázal tísněný D. Chovanec trefit mezi tři tyče. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( domácí fans ): Dnes to byl zápas o 6 bodů, který jsme bohužel nezvládli. Při vší úctě k soupeři, Úsilné byl tabulkově tým, který jsme doma měli přehrát a porazit. Bohužel jsme nebyli v plné síle a ještě nás svým tradičním blikancem oslabil brankář Josefík. I když se nám v deseti podařilo ještě vyrovnat, na obrat už bohužel síly nebyly. Doufám, že kluci zaberou a přivezou nějaký body z venku, protože už to s námi vypadá zle nedobře.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - R. Brousek [-] , D. Chovanec [-] , J. Kunágl [-] , M. Vrobel [-] , P. Brousek [-] , R. Valíček [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , M. Fajfrlík [-] , V. Bušta [-]

Úsilné
R. Hlouška [-] - P. Vazač [-] , J. Jeremiáš [-] , M. Stejskal [-] , J. Jírovec [-] , P. Švec [-] , V. Polan [-] , J. Čada [-] , Z. Německý [-] , P. Pícha [-] , V. Dolejšek [-]

ŽK: 40. D. Chovanec - 53. P. Pícha , 60. V. Polan . ČK: 65. P. Josefík .
Hráči zápasu: J. Kunágl - P. Vazač , J. Čada , V. Dolejšek .
Místo: Horní Stropnice. Počet diváků: 44. Rozhodčí: Granec Robert - ŠROM Pavel (N), HELMICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Josef Dvořák
Tip experta: remíza

Zápas o udržení se v OP nejspíš skončí dělbou bodů.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích