3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Neplachov nepřipustil překvapení v zápase s Horní Stropnicí


Branky


17

V tomto utkání byl dle postavení v tabulce velkým favoritem domácí Neplachov, který se stále drží na dohled špičky OP. Naopak hosté z Horní Stropnice bojují o záchranu a tak průběh utkání měl být i podle tipujících jednoznačný. Na podzim zvítězil Neplachov 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili vedoucí branku před odchodem do kabin

Neplachovští začali z ostra, byli stále v pohybu a drželi balón. Hosté se do hry moc nedostávali, nedokázali podržet balón na polovině soupeře, takže nebylo divu, že první šance si připravili domácí. Dobré příležitosti k otevření gólového účtu měl J. Švec. V první šanci zbytečně hledal parťáka v útoku M. Dušáka, ve druhé přišla v pokutovém území hostů místo střely klička navíc a ve své třetí možnosti po pěkném zpracování konečně přišla střela, ale pouze nad bránu hornostropnického brankáře P. Brouska. Když ani jednu z těchto možností v gól nepřetavil, dostali se ke slovu i hosté. Postupně vyrovnali hru a ve 25. minutě se dostal k zakončení zpoza šestnáctky hostující M. Fajfrlík, ale také přestřelil. Další možnost si hosté vypracovali po dlouhém autu do pokutového území a následném závaru. Z toho ale gól vytěžit nedokázali a domácí na poslední chvíli řešili odkopem balónu do bezpečí. Neplachov odpověděl únikem P. Švece po levé straně, ten našel zajímavou přihrávkou v šestnáctce hostů svého bratra Jana, ale ten mířil z úhlu opět nad. Po další akci technicky obstřeloval z podobného místa J. Hruška, ale také netrefil bránu hostujícího P. Brouska. Ve 35. minutě předvedli pohlednou akci i hosté, když kolmou přihrávku mezi stopery dostal R. Brousek. M. Dvořák ale vyběhl včas a zmařil tak gólovou příležitost hostujícímu týmu. R. Brousek byl však při chuti a předvedl pěknou individuální akci, když těžil ze své rychlosti a z pravé strany se snažil prokličkovat do vápna, což se mu povedlo. V poslední chvíli mu však vypíchl balón L. Svobodný. Neplachov kontroval rychlým protiútokem, když po přihrávce M. Dušáka střílel J. Hruška a P. Brousek měl co dělat, aby balón vytěsnil mimo tři tyče. Z následného rohu přišla další střela domácích, tentokrát z kopaček P. Mohameda. Vyražený balón domácí zachytili a kombinovali kolem pokutového území. Pak přišel faul na rozběhnutého L. Svobodného asi metr před vápnem. K přímému kopu z nebezpečné vzdálenosti se postavil ve 43. minutě Petr Švec a střelou, která byla lehce tečovaná zdí poslal domácí do vedení těsně před koncem prvního dějství - 1:0.

Během 10 minut hosté stihli vstřelit dvě pojistky

Do druhé půle tedy přišli lépe naladěni domácí, ale paradoxně do první šance se dostali hosté a zakončení M. Tošnera protáhlo neplachovského gólmana M. Dvořáka. Balón vyrazil na roh, ze kterého se však hosté nijak neprosadili. V 50. minutě se hezky uvolnil R. Valíček a ještě lépe přihrál volnému M. Fajfrlíkovi, jehož střela jen těsně minula pravou tyč Dvořákovi branky. Domácí v žádném případě nechtěli jen bránit jednogólový náskok a v 55. minutě po akci L. Svobodného a střele M. Dušáka zachránilo hosty břevno a dvě minuty na to zas zazvonila pravá tyč, kterou umístěnou střelou trefil P. Švec po nenápadné akci. Odražený balón mohl do sítě vrátit J. Švec, ale prudký míč ho spíše trefil a tak se skóre neměnilo. A to ani v 60. minutě po přímočaré akci hostů, kterou opět dobře přečetl M. Dvořák a u balónu byl dříve než rozběhnutý M. Bašta. Hosté bojovali a snažili se o vyrovnání, zjednodušili hru a byli nebezpeční. Ani zdaleka nepůsobili jako tým, kterému by měla patřit poslední příčka OP. Další možnost k vyrovnání měl po Baštově úniku po pravé straně a následném centru do vápna M. Fajfrlík. Jeho prudkou hlavičku v 65. minutě však excelentně lapil M. Dvořák. Ten pak rychle vykopl, balón si našel střídající M. Pícha a hlavou ho posunul na Martina Dušáka. Bombarďák domácích se uvolnil a postupoval sám na gólmana hostů, jemuž nedal šanci a přesným lobem zvýšil na rozdíl dvou gólů - 2:0. Hosté nepropadli panice, přeskupili řady a stále se pokoušeli o kontaktní gól. Možnost přišla v 70. minutě když R. Brousek napadal domácí rozehrávku, vybojoval balón a z hranice šestnáctky pálil, ale opět pouze nad. Domácí okamžitě reagovali rychlým protiútokem a Jaroslav Hruška předvedl parádní zakončení, když po chytré kolmé přihrávce mezi obránce od P. Mohameda vyhnal všechny pavouky z levé šibenice hostů a přidal třetí zásah - 3:0. Pět minut na to se dočkali i hosté, Michal Fajfrlík využil malé nedůslednosti domácí obrany, hezky se uvolnil a z hranice velkého vápna zamířil přesně na bližší tyč, M. Dvořák se natahoval marně - 3:1. A skóre se mohlo měnit ještě jednou, když M. Pícha opět našel po rychlém přechodu do útoku rozběhnutého M. Dušáka, tomu ale další gólovou radost překazil včasným vyběhnutím gólman hostů P. Brousek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( hráč ): Musím říct, že hosté se prezentovali sympatickým výkonem a těžko říct, proč jsou na posledním místě. Celý zápas se snažili hrát otevřený fotbal a diváci tak mohli vidět pěkné akce a krásné góly. My jsme rádi, že kluci soupeře nepodcenili a zápas zvládli a stále tak můžeme pomýšlet na umístění na "bedně".




Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - L. Svobodný [-] , P. Dušák [-] , J. Láník [-] , L. Sobota [-] - P. Švec [-] , J. Hruška [-] , P. Mohamed [-] , O. Čada [-] - J. Švec [-] , M. Dušák [-] -

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - J. Maršálek [-] , R. Brousek [-] , D. Chovanec [-] , J. Kunágl [-] , M. Tošner [-] , R. Valíček [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , M. Fajfrlík [-] , V. Bušta [-]

ŽK: 12. J. Kunágl .
Hráči zápasu: L. Svobodný , P. Švec , M. Dušák - M. Fajfrlík .
Místo: Dolní Bukovsko. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠÍMA Václav (N), CHOVANEC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Filip FAKTOR
Tip experta: výhra domácích

Horní Stropnice se dlouhodobě trápí a podle všeho je odkázána na sestup. Neplachov využije domácího prostředí a utkání si pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích