1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká "B" zvítězila těsně nad vedoucí rezervou Olešníku "B"/Temelínu


Branky


17

Rezerva Hluboké, která se pohybuje v klidném středu tabulky OP přivítala na svém hřišti vedoucí mužstvo tabulky Olešník "B"/Temelín. Domácí již 4 zápasy v řadě neokusili chuť vítězství a naopak hostující leader OP poslední 2 duely zvítězil, přičemž v tom posledním minulý týden si s chutí rezerva Olešníku zastřílela proti trápícímu se mužstvu ze Žabovřesk. Před zápasem se tedy zdálo, že favorit zápasu je jasný. Podzimní vzájemný zápas skončil ve prospěch rezervy Olešníku "B"/Temelínu v poměru 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá úvodní branka zápasu

Ač byl na favorita utkání pasován před začátkem tým hostující rezervy Olešníku "B"/Temelínu, domácí hráči si z tohoto faktu těžkou hlavu nedělali, na svého soupeře vlétli od první minuty a záhy se také samotní hráči Hluboké "B" i domácí diváci mohli radovat z úvodní branky zápasu, která byla zároveň i brankou vítěznou. Probíhala teprve 2. minuta zápasu, když se ze vzdálenosti cca 30 metrů do míče opřel domácí hráč Martin Jankovský a nádhernou střelou přesně do šibenice nedal hostujícímu brankáři O. Cihlovi sebemenší šanci - 1:0. Další průběh poločasu přinesl pouze několik neproměněných příležitostí na obou stranách a do kabin tedy odcházeli spokojenější hlubočtí.

Gól už diváci do konce zápasu neviděli

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva aktivně a pokračovala série dalších několika brankových příležitostí, který ani jeden z manšaftů nebyl schopný přetavit v branku. Hostující tým navíc nastoupil bez několika hráčů a tahounů týmu, kteří by přidali na kvalitě v kombinaci a v zakončení, což se v konečném důsledku na hře i výsledku podepsalo. Rezervě Olešníku nepomohl ani znovu v poli nastoupivší brankář A-týmu M. Jirkal a v útoku J. Pícha, který už nějaký čas do míče nekope. Zápas tak pomalu plynul ke svému konci, kde se po závěrečném hvizdu z těsného vítězství přeci jen nakonec radovali domácí hráči.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Zápas byl přehlídkou spousty neproměněných šancí a v tomhle případě by mu určitě remíza slušela mnohem více.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
M. Hrtus [-] - K. Vácha [-] , M. Jankovský [-] , J. Rubick [-] , K. Vácha [-] , O. Krátký [-] , J. Štabrňák [-] , J. Hrouz [-] , M. Čuhaj [-] , J. Procházka [-] , M. Kudrle [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - Z. Vařák [-] , P. Mach [-] , J. Pícha [-] , M. Jirkal [-] , M. Gutwirth [-] , J. Kříž [-] , D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , P. Vornay [-] , V. Havlíček [-]

ŽK: 43. L. Adam , 87. M. Kudrle - 12. Z. Vařák .
Hráči zápasu: M. Hrtus , M. Jankovský - O. Cihla .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Josef - ČUHAJ Martin (N), MAŇHAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Filip FAKTOR
Tip experta: výhra hostů

V tomto souboji rezerv bude úspěšnější tým hostů. Hluboká má 3 prohry v řadě a nejsou v takové herní pohodě jako tým na čele tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů