0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov "B" se Zliví se rozešli smírně po bezbrankové remíze


Branky


17

V dalším domácím zápase se rezerva Rudolfova utkala s dalším sousedem v tabulce, s fotbalisty Sportovního klubu Zliv, který měl pouze o jeden bod méně. Podzimní souboj ve Zlivy dopadl lépe pro Rudolfov, který zvítězil 3:1, když celý druhý poločas hrál v deseti po vyloučení brankáře a přesto byl po celý zápas jednoznačně lepším mužstvem. I proto si domácí na svého soupeře věřili a chtěli pokračovat v dobrých výkonech, prodloužit domácí neporazitelnost a také sérii vítězství v řadě na 5 zápasů. Ale jak už je v posledních týdnech u rudolfovských tradicí, tak mančaft opět dávali dohromady s velkými problémy. Dva hráči se omluvili v den zápasu a kluci, co by případně ještě mohli vypomoci, tak tento víkend čas neměli. Aby rudolfovští vůbec byli schopni odehrát zápas v jedenácti lidech, byli nuceni využít po větší část zápasu V. Dvořáka a M. Sládka, které ale měli pokud možno co nejvíce ušetřit na druhý den, kdy pomáhali v základní sestavě áčku  Rudolfova v utkání KP v Milevsku. A tak musel opět na celý druhý poločas nastoupit i trenér J. Dvořák a pak už domácí byli až do konce utkání bez možnosti střídání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný šancí, ale bezbrankový

Proto i z výše uvedených důvodů chtěli domácí začít aktivně, dostat hosty pod tlak a co nejdříve zápas rozhodnout. Kdyby se jim dařilo proměňovat šance, které si hned v začátku utkání vytvořili, tak se jim to i povedlo. Opět rudolfovští zahájili utkání, jako už několikátý zápas za sebou, gólovkou hned v 1. minutě, ale jako tradičně ji neproměnili. A festival neproměněných šancí z domácí strany pokračoval v prvních deseti minutách jak na běžícím pásu, ale buď hráči situace přehrávali až do branky nebo zase naopak řešili zbrkle a nepřesně. Šance měli M. Sládek, A. Janura, F. Peiger, R. Zachara i nejlepší střelec týmu J. Machovec, ale prostě jim nebylo přáno. Také hosté se v další části utkání dostávali k zakončení. Po chybě domácích zkušený útočník a střelec T. Kučera přeloboval brankáře D. Keřku, ale míč se naštěstí pro domácí odrazil od země do břevna a zpět od země do pole. Také domácí hráči nechali po autu ve vápně volného J. Slavíka, který ukvapeně střílel mimo. A tak po divokém úvodu utkání, kdy se hrálo nahoru dolů a obrany připomínaly spíš ementál, se utkání zhruba od 30-té minuty zklidnilo a boj se víceméně odehrával mezi šestnáctkami. Ale i tak se v 31.minutě dalo napočítat skóre na gólové šance 8:2 ve prospěch domácích… Kdyby v úvodu utkání vedli o dvě až tři branky, tak by možná bylo rozhodnuto a byl by to v tu dobu spravedlivý výsledek. Rudolfovští ale své šance neproměnili, neproměnil je ani soupeř a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Ale i tak se musel divákům oboustranně ofenzivní fotbal s množstvím šancí líbit.

I ve druhé půli pokračovalo zahazování gólových příležitostí

Druhý poločas domácí hráči opět zahájili náporem a po několika vteřinách druhé půle měl na noze gól A. Janura, ale trestuhodně prázdnou branku z několika kroků přestřelil. Podobnou šanci měl i F. Peiger o několik chvil déle, ale také zakončil ukvapeně vedle branky. Domácí mužstvo bylo sice ve druhém poločase aktivnější, ale hosté již lépe bránili a snažili se využít každou příležitost k rychlému protiútoku, kdy ve středu hřistě dělal největší problémy domácím hráčům M. Maňhal a na hrotu T. Kučera, který mohl rudolfovskou rezervu minimálně třikrát potrestat za okénka v obraně, ale vždy ho vychytal výborný brankář D. Keřka v domácí brance. I hráči Rudolfova se ještě dostali do pár šancí, ale také v koncovce pohořeli. Dnes to byl ofenzivní zápas mnoha šancí a otevřených obran. Jak se říká, kdo dá první branku vyhraje, byl to zápas o jednom gólu, ten ale nepadl a tak duel skončil spravedlivou bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Hlubocký ( vedoucí ) a Josef Dvořák ( trenér ): Dnešní zápas se nám úplně nepovedl podle našich představ. Opět jsme v sestavě těžce improvizovali. Neočekávaně se nám omluvilo několik hráčů a protože se všichni maximálně snažíme zachránit naše A-mužstvo v krajském přeboru a je to nás všech priorita, tak se snažíme hráče pro áčko co nejvíce šetřit a i početně pomáhat. Ale i tak jsme museli dva výše jmenované hráče využít, abychom nedohrávali o deseti. Vypadá to, že se na něco stále vymlouváme, ale tak to není. Spíš je to k nas….. a otravuje nás to, když máme na každý víkend pořád někoho shánět a přemlouvat. Kdo z Vás někdy trénoval a vedl mužstva na této úrovni, tak moc dobře ví, co čem je řeč! Ale i přesto, že to děláme rádi, si už přejeme, aby naše nováčkovská sezóna v OP skončila... Ale i tak věříme, že úspěšně a to minimálně na bedně! Všichni kluci, kteří letos v OP nastoupili, by si to rozhodně zasloužili. A hlavně za přístup k tréninkům v celém roce, protože na úroveň OP trénujeme v nadstandardním počtu a kvalitě. A také je to na mnoha hráčích a mužstvu poznat, kdy jsme v některých utkáních předváděli super fotbal, troufáme si říct min. o soutěž až dvě výše. Někteří kluci šli výkonnostně velmi nahoru a dnes jsou schopni nastupovat a slušně odehrát utkání za A-mužstvo v krajském přeboru. Z toho máme největší radost, že má konečně po těch dlouhých letech naše rezerva smysl a plní to, co má. V samotném zápasu jsme nebyli spokojeni zejména s tím, že jsme tentokrát zcela vyhořeli a zklamali v koncovce. Co jsme dnes „zavraždili“, to bylo neskutečné. A na druhou stranu měl na náš vkus soupeř až mnoho šancí, některé jsme mu nabídli prakticky sami, ale i tak by měla mít defenzivní činnost celého mužstva podstatně vyšší kvalitu. Ale tím nesnižujeme výkon našeho soupeře, který přijel hrát otevřený fotbal. Po množství šancí a průběhu utkání mohl být totiž výsledek utkání klidně hokejový. Jestli jsme zhruba dobře počítali, tak na šance to mohlo být tak 12:6 v náš prospěch. Ale branku nevstřelilo žádné z mužstev, tím pádem spravedlivá bezgólová plichta. Hosté mají dobře poskládaný tým složený ze zkušených hráčů a šikovných mladíků. Už na podzim se nám líbil střední halv Martin Maňhal, který je podle našeho názoru zřejmě nejlepším záložníkem v OP, velmi nás zlobil zkušený útočník Tomáš Kučera, ale naštěstí neměl svůj den a také rychlík Jakub Slavík se jevil velmi dobře. Mrzí nás, že jsme alespoň jednu šanci neproměnili, protože kdybychom vyhráli, tak jsme se na druhém místě mohli trošku odtrhnout a hlavně se přiblížit vedoucímu Olešníku B na dva body a zkusit se ještě poprat o prvenství. Ale to teď neřešíme, spíš budeme tento celý týden řešit dilema, s kým a v jakém počtu pojedeme v sobotu do Římova. Naše áčko hraje totiž současně velmi důležitý domácí zápas KP proti Oseku a tak teprve v pátek uvidíme, jak mužstvo vůbec početně poskládáme… Ale i tak pojedeme jako každý zápas hrát ofenzivní fotbal a budeme chtít urvat 3 body.

SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Začátek zápasu nám vůbec nevyšel, dělali jsme spoustu chyb v obraně, snaha o kombinaci nám nevycházela a kdyby domácí využili několik svých šancí, nikdo by se nedivil, kdybychom prohrávali o dva nebo tři góly. Po tom, co jsme si něco řekli v kabině, si myslím, že byl druhý poločas docela vyrovnaný a konečná remíza snad i zasloužená. Ještě bych chtěl pochválit naše mladé dorostence, kteří měli dopolední zápas v nohách a přesto obětavě nastoupili i za nás - M. Suchý a M. Viktora, kterým patří i poděkování.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - P. Irmiš [-] , R. Tyrpák [-] , J. Tušl [-] , M. Šefl [-] - F. Peiger [-] , A. Janura [-] , M. Sládek [-] , V. Dvořák [-] , P. Kryeziu [-] - J. Machovec [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - R. Marek [-] , R. Bican [-] , J. Maňhal [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , T. Trávníček [-] , M. Fürst [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-] , M. Suchý [-]

ŽK: 63. R. Zachara - 32. J. Slavík , 32. T. Trávníček .
Hráči zápasu: D. Keřka , R. Tyrpák - J. Remta , M. Suchý .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - KRÝDL Petr (N), FÜRST Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Filip FAKTOR
Tip experta: výhra domácích

Na Rudolfově se hraje hostujícím celkům vždy nepříjemně. Hra Rudolfova se mi líbí a domácí si připíšou výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích