1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Jankova si poradila s druhým celkem tabulky z Trhových Svinů "B"


Branky


17

Dle jarní tabulky se utkal pátý tým s druhým, takže se očekával pohledný a možná i ofenzivní fotbal. Na hřišti v Jankově se potkala ve 22. kole rezervní mužstva, když o body přijely bojovat Trhové Sviny. Oba týmy v posledním kole prohrály a podzimní duel mluvil ve prospěch hostů, kterým měli domácí jankovští hráči co vracet po porážce 1:5. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

M. Prediger vstřelil úvodní branku a následně neproměnil penaltu

Po celý první poločas prokazoval ofenzivní choutky především domácí výběr, alespoň co se vytváření šancí týče. První gól a jak se později ukázalo také vítězný, padl už ve 14. minutě. Na svědomí ho měl Matěj Prediger, který se blýskl individuální akcí a střelou z vápna zamířil přesně – 1:0. Domácí pokračovali ve velmi povedeném vstupu do utkání a nadále si vytvářeli velké množství šancí. Tu největší měl nedlouho po první brance opět M. Prediger. Hostující gólman K. Brůha fauloval v pokutovém území P. Klímu, jenže mladý hráč Jankova nařízenou penaltu neproměnil, když zamířil vedle. V dalších šancích se marně pokoušeli navýšit skóre D. Mareš, O. Maxa a dvakrát znovu M. Prediger, ovšem na poločasovém výsledku se nic neměnilo. Přesto mohli být domácí spokojeni, alespoň s průběhem utkání. Byť ani hosté nehráli nikterak špatně, do žádné velké gólové příležitosti se nedostali a gólman B. Šturma mohl být v domácí brance poměrně v klidu.

Druhá půle už branku nepřinesla

I po změně stran se více dařilo na útočné polovině lépe se prosazovat jankovsko-dubenské rezervě, ale takové gólovky, jako v prvním dějství, už to nebyly. Trocha štěstí chyběla M. Predigerovi při kličce gólmanovi, střely O. Maxy a J. Beníška mířily o pár centimetrů vedle a v závěru neuspěl ani D. Šindelář, který se dostal do bezprostřední blízkosti gólmana K. Brůhy, překonat ho, se mu ale nepovedlo. Hosté hráli dobře, ve druhém poločasu byli v poli možná o něco aktivnější, ale přes dobře bránící zeď, kterou tradičně skvěle dirigoval stoper M. Řezníček, se jim nepodařilo prosadit. Obě mužstva v zápase potvrdila, že na jaře patří v soutěži k těm lepším týmům, ale vzhledem k vytvořeným šancím se nakonec ze zaslouženého vítězství radoval domácí Jankov.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Matěj Prediger ( hráč ): Věděli jsme, že soupeř je v horní polovině tabulky, ale i tak jsme si šli pro tři body. Zápas byl bojovný, obě dvě strany měly šance, ale myslím si, že jsme byli lepší. Bojovali jsme od začátku a ve 14. minutě se nám ta dřina vyplatila, vedli jsme 1:0. Za chvilku jsme měli příležitost dát druhý gól z penalty, ale tu jsem bohužel nedal. Ale dřeli jsme dál jako tým, jak to má být. Mě osobně se zápas moc nevydařil, ale díky klukům, kteří mi pomáhali, jsem pokračoval s hlavou nahoře. Body jsme potřebovali jako sůl, aby jsme se udrželi ve středu tabulky a odskočili jsme týmům ze spodku.. Dalším soupeřem bude Loko B, a i když jsou tři body pod námi, nesmíme je podcenit. Další tři body by se hodily, abychom měli stoprocentní jistotu záchrany.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): Od začátku až do konce nám nic nevycházelo. Nahrávky, zpracování... nic. Na bránu jsme v podstatě ani nevystřelili. Domácí neproměnili penaltu, ale branku vstřelili už předtím. Takže nejtěsnější výsledek a zklamání.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - A. Pšenička [-] , J. Janeček [-] , F. Černý [-] , F. Fousek [-] - D. Šindelář [-] , O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] , M. Kocian [-] - T. Bürger [-] , J. Kotnauer [-] -

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Gažák [-] , J. Gažák [-] , J. Vodička [-] , V. Brožka [-] , J. Tůma [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , J. Štrosser [-] , M. Smoleň [-]

Hráči zápasu: M. Prediger , M. Řezníček - K. Brůha .
Místo: Dubné. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Feitl Jaroslav - PAVLÍK Michal (N), MORONG Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Filip FAKTOR
Tip experta: výhra hostů

Ačkoli oba týmy mají na jaře podobnou formu, myslím, že Spartak bude chtít zaútočit v závěru sezóny na první místo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů