Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné podlehlo po boji o gól rezervě Trhových Svinů


Branky


21

V 18. kole OP na sebe narazily týmy domácího Úsilného a rezerva hostů z Trhových Svinů. Hosté byli, vzhledem k tabulkovému postavení, vzájemnému podzimnímu duelu, který vyhráli 6:2 a jarní formě, favoritem zápasu. Byť jarní bilance Úsilného také není špatná při bilanci 2 výher ze 4 odehraných duelů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin šli oba soupeři smírně

Zápas začali aktivně oba týmy a hned si vytvořily každý po jedné šanci, kterou ani na jedné straně hráči neproměnili. Již ve 13. minutě byl faulován D. Kokrment kousek od středu hřiště, následný přímý kop ze střední vzdálenosti si vzal na starost Z. Německý, který míč poslal přesně na hlavu domácího Jakuba Čady a ten se nemýlil - 1:0. Již za pár minut po faulu hostujícího brankáře M. Popoviče mohl přidat další branku J. Jeremiáš, ale trefil pouze břevno. Hosté postupně přebírali roli favorita a vytvářeli si také množství pohledných akcí a střel. Jedna z takových skončila brankou ve 40. minutě, když se výborně zorientoval Jiří Valter ve vápně po prudké přihrávce P. Nocara a nedal domácímu brankáři R. Hlouškovi šanci - 1:1. Tímto výsledkem první poločas také skončil.

Zápas rozhodla nádherná rána před koncem zápasu

Druhý poločas začali hráči ze Svinů výborně. Již ve 46. minutě si záloha hostů poradila chytrými přihrávkami s obranou Úsilného a byl z toho druhý gól pro Jiřího Valtera - 1:2. Od začátku druhého poločasu to byl jeden ostrý faul za druhým a rozhodčí několikrát měl žlutit či trestat přísněji, ale nebylo tomu tak. Ze zápasu se vytratila fotbalovost a chvilkama to vypadalo spíš jako ragby. V 61. minutě po centru do vápna brankář hostů M. Popovič neudržel balón v souboji s J. Čadou a do prázdné branky zakončoval Jiří Jeřábek - 2:2. Vyrovnaný zápas rozhodla až 82. minuta, kdy dvacetiletý Jakub Kostohryz vyslal krásnou pumelici z 20 metrů přesně pod břevno a zápas rozhodl - 2:3. Domácí s výsledkem již nic nezmohli a vyhrocený duel tak ovládly Trhové Sviny.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Úsilné
David Kokrment ( hráč ): Z mé strany vyrovnaný fotbal, který bohužel rozhodčí Pileček absolutně nezvládl. Zbytečné fauly, které netrestal a podle toho také zápas vypadal. Bohužel dnes nemůžu hodnotit fotbalovost, jelikož byla hra každou druhou minutu pozastavena. Oba celky předvedly bojovný výkon a vyhrál lepší tým. V zápase měly být určitě uděleny 2 červený. Po jedné na každé straně.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): Na malém hřišti jsme věděli, že to nebude o fotbale, ale spíš o bojovnosti. Někdy to bylo bojovné až moc. Rozhodčí tomu klidu také nepřidal, ale buďme rádi že někdo to aspoň pískat jezdí. Tři body z venku bereme, pivo jsme si dali, takže nakonec celkem fajn sobota.



Sestavy


Úsilné
R. Hlouška [-] - M. Fajtl [-] , J. Vondřich [-] , J. Jeremiáš [-] , V. Polan [-] , J. Jeřábek [-] , J. Čada [-] , D. Kokrment [-] , Z. Německý [-] , P. Pícha [-] , V. Dolejšek [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Popovič [-] - V. Brožka [-] , J. Vodička [-] , D. Tisoň [-] , V. Graňo [-] , J. Tůma [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , J. Gažák [-] , J. Valter [-]

ŽK: 26. V. Polan , 59. J. Jeřábek , 74. J. Jeremiáš , 88. Z. Německý - 17. M. Popovič , 23. V. Brožka .
Hráči zápasu: J. Čada - J. Kostohryz , J. Valter .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pileček Josef - KAPINUS Milan (N), BRŮHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Miroslav TRESSL
Tip experta: výhra hostů

Vždy je těžké hrát v Úsilném, ale hosté si zde poradí a odvezou všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů