Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Jankova si poradila s rezervou Hluboké


Branky


21

Byť do utkání vstupovala Hluboká "B" s jedenáctibodovým náskokem na jankovsko-dubenskou rezervu, favorit se ve vzájemném utkání hledal těžko. Domácím se na jaře poměrně daří a vzdalují se od nebezpečných sestupových vod. A za tři body nakonec zvládli i toto střetnutí. Sportovně se však sluší říci, že tentokrát nevyhrál lepší tým, nýbrž šťastnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově bohatý a vyrovnaný byl první poločas

Jankovské rezervě se náramně povedl vstup do utkání. Již v 6. minutě se podařilo skórovat Matěji Predigerovi, což mělo domácím vlít klid na kopačky - 1:0. Jenže rezerva Hluboké má ve svém kádru dostatek zkušených fotbalistů a ti na hřišti působili fotbalověji. Především L. Adam patřil k nejlepším na trávníku. Aktivita se hostům podařila přetavit ve vyrovnávající trefu v 28. minutě, jejímž autorem byl Jiří Rubick - 1:1. Jankovští si vzali vedení zpět po šťastné brance Petra Klímy, který zakroutil míč přímo od rohového praporku a nachytal na švestkách gólmana J. Machovce - 2:1. Jenže do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Minutu před pauzou hosté vykombinovali domácí obranu, která neměla čisté svědomí a Martin Čuhaj do poloodkryté branky vyrovnal - 2:2.

Domácí rozhodli dvěma góly

Druhý poločas byl o něco málo vyrovnanější, přesto hosté působili stále fotbalovějším dojmem. Jenže domácí nasadili poprvé na jaře zkušeného Jana Šindeláře a ten ukázal své kvality a dovednosti. V 59. minutě si našel odražený balón a z nějakých pětadvaceti metrů ho halfvolejem poslal nechytatelně pod břevno - 3:2. Jeho nádhernému gólu tleskali i hosté. Hluboká nesložila zbraně a stále se tlačila dopředu. Obrana domácího celku pracovala bez chyb a co prošlo za její záda zneškodnil gólman B. Šturma. Definitivní zlom přišel dvanáct minut před koncem, kdy se připomněl nejlepší hráč posledních dvou kol Jakub Beníšek a čtvrtou brankou zápas definitivně rozhodl - 4:2. Pod dohledem zkušeného rozhodčího Josefa Šafránka si Jankovští došli pro třetí jarní domácí výhru a v jejich táboře tak může panovat spokojenost.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Petr Maxa ( neaktivní hráč ): Byl to zápas, který mohl dopadnout všelijak. Hluboká působila fotbalověji, my jsme zase hráli více bojovně a měli jsme trochu kliku při druhém i třetím gólu. Jeden padl přímo z rohu a ten třetí od Honzy Šindeláře byl sice výstavní, ale myslím, že z dalších dvaceti střel už by to Šindy asi takhle netrefil :-). Na druhou stranu, když dáte doma čtyři góly, měli by jste vyhrát. Pro nás hrozně cenná a důležitá výhra, která nám do dalších zápasů může přinést více klidu.




Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - J. Janeček [-] - K. Bohdal [-] , O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] , A. Pšenička [-] , D. Šindelář [-] - J. Tušl [-] , J. Kotnauer [-] - J. Šindelář [-] , P. Klíma [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Machovec [-] - J. Hrouz [-] , Z. Fencl [-] , K. Jonáš [-] , M. Čuhaj [-] , F. Brom [-] , V. Marek [-] , J. Procházka [-] , L. Adam [-] , M. Kudrle [-] , P. Salva [-]

Hráči zápasu: P. Klíma , J. Šindelář - L. Adam .
Místo: Dubné. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šafránek Josef - PAVLÍK Michal (N), ČUHAJ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Miroslav TRESSL
Tip experta: remíza

Těžko říct jak tento zápas dopadne, ale myslím si že remíza bude spravedlivá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů