2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva ČB "B" prodloužila domácí neporazitelnost


Branky


19

Souboj rezervních celků Lokomotivy ČB a Hluboké nabídl další víkendový zápas. Na podzim se v posledním kole v tomto duelu radovalo z vítězství mužstvo TJ Hluboká nad Vltavou "B", ale tentokrát na hřišti hostující hráče nečekalo vůbec nic jednoduchého, protože všechny body se z Lokomotivy ČB jen tak neodvážejí, což dokazuje fakt, že celý podzim Lokomotiva absolvovala na domácím hřišti bez porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se odehrálo vše nejpodstatnější

Domácí hráči měli výborný úvod zápasu. Od začátku se jim dařilo kombinovat a hostující mužstvo Hluboké přehrávat. První gól padl ve 13. minutě. Dlouhý míč z autu od Roberta Fošuma, jenž doletěl až do vápna, si našel neobsazený Pavel Kříž a svoji šanci proměnil - 1:0. Hráči Hluboké se ale i přesto z obdržené branky rychle oklepali, lépe drželi míč a kombinovali. Bohužel naneštěstí pro ně se do dalšího zakončení za vápnem opřel v 25. minutě domácí záložník Jiří Weinreb a zvýšil vedení svého mužstva na rozdíl dvou branek - 2:0. Do konce poločasu už žádná z šancí, které si obě mužstva vytvořila, brankou neskončila.

Druhý poločas už toho mnoho nenabídl

Do druhého poločasu čekal hostující celek těžký úkol, pokud se zápasem ještě hráči chtěli něco udělat. I když byla druhá část zápasu oboustranně vyrovnaná a oba týmy měly několik gólových příležitostí, žádný gól už fanoušci zápasu, kteří si našli cestu na stadion Lokomotivy ČB, neviděli. Zápas tedy skončil domácí výhrou 2:0, která se v podstatě zrodila už v prvních 25. minutách tohoto duelu.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Jonáš Zýka ( hráč ): Pro nás důležité body, protože Hluboká se jen tak neporáží. A rád bych vyzdvihl výkon našich dorostenců, kteří nám pomohli vyřešit problém se sestavou.




Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - P. Kříž [-] , Z. Gregor [-] , R. Fošum [-] , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , J. Janů [-] , T. Kadlec [-] , S. Smrž [-] , Š. Sahan [-] , J. Zýka [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Machovec [-] - P. Stejskal [-] , P. Salva [-] , F. Brom [-] , O. Krátký [-] , J. Rubick [-] , K. Štabrňák [-] , M. Kovařík [-] , V. Marek [-] , P. Tůma [-] , M. Čuhaj [-]

Hráči zápasu: R. Štěpánek , J. Janů , S. Smrž .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zevl Karel - BOBEK Petr (N), POVIŠER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr KUBÁT
Tip experta: remíza

Zápas rezervních celků Lokomotivy ČB a Hluboké přinese vyrovnaný duel nejen na hřišti, ale i na výsledkové tabuli.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 12. 2018 10:32

Tip: výhra hostů