Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv padla na domácí půdě s Trhovými Sviny "B"


Branky


20

Po ne příliš vydařené zimní přestávce, kdy ve Zlivi proběhly nějaké hráčské rošády ( nejcitelnější může být třeba odchod útočníka a kapitána týmu Milana Ďurici do KP ), naneštěstí pro tým přišla na poslední chvíli i nějaká zranění ( Karel Jindrle ml., Marcel Kordík ) a několik zkušených hráčů neměl trenér k dispozici ( J. Zrun, K. Vojč atd. ), nastoupili domácí hráči proti rezervnímu týmu Trhových Svin. Podzimní duel nepřinesl divákům ani jednu branku, tak se dalo v odvetě čekat opět defenzivněji zaměřené utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani první půle jarního duelu branku nepřinesla

První poločas začalo domácí mužstvo hodně nejistě a hodně byly znát absence zkušených hráčů v sestavě, což jsme zmínili už v úvodníku této reportáže. Zápas byl od začátku v režii hostujících hráčů, kteří byli herně lepší a domácí fotbalisté mohli děkovat opět hlavně svému zkušenému brankáři Jiřímu Remtovi, který zlikvidoval minimálně tři gólové příležitosti hráčů Trhových Svin. Jedinou šancí domácích byla střela M. Kováčika, který ale svoji levou nohou netrefil prostor brankové konstrukce. Do kabin se tedy odcházelo za bezgólového stavu.

10 minut stačilo hostům, aby o výsledku rozhodli

Na začátku druhé půle to vypadalo, že se zlivští hráči dostanou přeci jen více do hry a budou svému soupeři vyrovnaným týmem. Z jednoho z dalších náznaků šancí trefil krásnou střelou M. Kováčik pouze břevno za zády hostujícího brankáře M. Popoviče. Jenže poté přišla pro domácí tým hororová desetiminutovka, kdy domácí obránci několikrát vyrobili v obraně zbytečné individuální chyby a soupeř už trestal. Nejdříve se trefil v 56. minutě Jakub Kostohryz a otevřel skóre zápasu - 0:1. O dvě minuty později v 58. minutě další samostatný únik na domácího brankáře J. Remtu přetavil v gól F. Pavel - 0:2. Poté nevyužil ke snížení stavu svého úniku domácí útočník J. Slavík, který mohl zakončit po zemi podél brankáře, ale místo toho jej přeloboval, jenže s ním i hostující branku. A aby toho nebylo pro domácí málo, všechny naděje na bodový zisk jim vzal v 65. minutě z protiútoku hostující hráč M. Švepeš, jenž upravil na 0:3. Z téhle rány se už domácí fotbalisté nedokázali vzpamatovat a nic na vítězství Trhových Svin nezměnil ani fakt, že se v 90. minutě podařilo Zlivi stav alespoň korigovat. J. Slavík utekl po levé straně, křížnou střelu brankář hostů pouze vyrazil a dobíhající M. Kováčik neměl problém zakončit do prakticky prázdné branky - 1:3



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Dnes jsme si nezasloužili ani bod a odehráli jsme jeden z nejhorších zápasů v soutěži. Chyběla nám zkušenost, bojovnost, myšlenka, takřka vše. Hosté byli lepší a gratulujeme jim ke třem bodům. Do příštího zápasu v Horní Stropnici se nám snad řada hráčů do sestavy vrátí a z tohohle výsledku se otřepeme.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): V prvním poločase jsme si i díky chybám domácích vytvořili několik tutových šancí, které jsme ovšem neproměnili. Naštěstí nám to tam začalo padat ve druhé půli kdy jsme vstřelili 3 branky. Jediný gól daroval domácím rozhodčí, kterému předcházel ofsajd, pomezní správně odmával a sudí nepotrestal. Ale 3 body už nám to nevzalo, takže začátek jara nám hezky vyšel.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - T. Trávníček [-] , T. Kučera [-] , O. Šťastný [-] , M. Fürst [-] , M. Kováčik [-] , J. Mareš [-] , J. Čejka [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-] , M. Viktora [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Popovič [-] - V. Brožka [-] , J. Vodička [-] , D. Tisoň [-] , F. Pavel [-] , J. Tůma [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , J. Šafránek [-] , T. Vach [-]

ŽK: 67. M. Kováčik - 30. L. Tuscher , 50. J. Vodička , 57. T. Vach .
Hráči zápasu: J. Remta - M. Švepeš , J. Kostohryz .
Místo: Zliv. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Granec Robert - FÜRST Václav (N), BRŮHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr KUBÁT
Tip experta: výhra domácích

Podzimní zápas skončil bezbrankovou remízou na úvod sezóny, ale zde si myslím, že Zliv potvrdí roli mírného favorita a jarní část zahájí na domácí půdě vítězstvím.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 12. 2018 10:32

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 12. 2018 15:47

Tip: výhra hostů