9:2
(5:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všerubám v této sezoně nemůže snad nikdo konkurovat..


0

A je to tu. Další vysoký výsledek, tentokrát 11 gólů. V IV.A skupině plzeňského severu se opravdu jen tak člověk nenudí. Hlavně ve Všerubách, kde máme možnost sledovat pokaždé velmi vysoký výsledek. Již 145 vstřelených gólů za jednu sezonu! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre 4:0 asi nikoho neodradilo se dívat až do konce. Bitva to byla velkolepá! Kunějovice se sice snažily, ale bylo to marné..

Všeruby "B" jedou, to v Plzni ví snad každý..

Pokud má někdo ve Všerubech chvíli času, určitě si zajde na parádní fotbal. Tímto zápasem určitě nekončí neporazitelnost Všerub, jelikož už neuvěřitelných 8 zápasů drží svoji výhry jak na hřišti soupeřů, tak i doma. A v neděli tomu bylo taky tak. O poločase 5:2 a to mohli být Kunějovice ještě rádi, že to nebylo mnohem víc. Protože dvě nastřelené tyčky a spousta nevyužitých šancí "zachránily" Kunějovice od propadáku hned od začátku. Jenže to ještě nikdo nevěděl co přinese 2. poločas 

Přinesl totální zkázu hostů, bohužel a zase..

Se čtyřmi góly se přece Všeruby nemůžou uspokojit. To by prostě nešlo, abysme 2x po sobě dali jen 4 góly, Proběhlo asi hráčům v hlavě. A tak znovu začali tlačit na Kunějovice a hned z úvodu dali gól - 6:2. Domácí se znovu zakousli jako klíšťata na polovině soupeře a nedovolili mu vůbec nic. Odkopnuté míče většinou nekončily ani na polovině, jelikož je hráči sesbírali hned hlavičkou, která směřovala ke komu jinému než k domácím. Pohledné kombinace vedli až k sedmému gólu. Jenže do 90 minut se domácím podařilo skórovat ještě dvakrát, tudíž se ty dva vydřené góly hostů jakoby vůbec nepočítaly..

 

SK Všeruby "B" - FC Kunějovice, po dalším jasném zápase 9:2.

 



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.