2:5
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov se nedokázal prosadit proti Zbůchu


0

Ačkoliv se Sulkovu daří lépe než Zbůchu, společné měření sil určilo toho lepšího - alespoň pro toto kolo. Výsledek 2:5 jasně ukazuje, že Zbůch se připravil daleko lépe dež Sparta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ze začátku se zdálo, že hosté přijeli v lepším složení. Ihned po rozehrání se hrálo na polovině domácích a tak to v podstatě zůstalo až do konce zápasu. Domácím se podařili jen dva rychlé protiútoky.

Zbůch přijel vyhrát

Ano, Zbůch chtěl vyhrát a to se mu také dařilo hned z úvodu. Rychlé postranní záložníky nestíhali zastavovat domácí obránci a vyvrcholení toho byly 3 branky hostů během 20 minut. Sulkov se snažil hrát spíše tu tvrdší hru, kdežto Baník kombinační a hlavně přesnou. První poločas tak jasně vyzněl pro hosty - 3:0.

Sparta se snažila zápas zdramatizovat

Snažení domácích se nakonec oplatilo v gól. Do 70 minuty se hrálo poměrně neomaleně - většina nakopávaných balonů končila v autu a hrálo se spíše hlavou, než nohama. Potom se domácí dostali zatím k jediné kloudné akci, kterou dokázali proměnit a pocítili tak ještě šanci se zápasem ještě něco udělat. Netrvalo dlouho a přišel další gól! 3:2 už byl pro domácí přijatelný souboj. Jenže hosté neponechali nic náhodě a do 5 minut se oddálili opět o 2 branky. A v 91 minutě se skóre měnilo ještě jednou - 5:2.

 

TJ Sparta Sulkov "B" - TJ Baník Zbůch, po jasné výhře Baníku 2:5.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.