12:3
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky zdolal slabé Kozolupy a navršil počet vstřelených gólů na neuvěřitelných 132!


0

V letošní sezoně opravdu v Plzni góly padají. Nemusíte si ani kupovat lístek na prestižní Viktorii Plzeň abyste viděli pořádný fotbal s neuvěřitelnými 15 góly za zápas! Mohli jsme se o tom přesvědčit v sobotním duelu mezi SK Všeruby "B" - TJ Sokol Kozolupy "B". Skóre se měnilo hned patnáctkrát a skandování diváků bylo slyšet na míle daleko. Nemluvě o oslavách po zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když si užíváte zápas na plno, je to vždycky dobře. Tento zápas nám ukázal užití si fotbalového utkání na 102 %, užili si jej jak hráči tak fanoušci domácích Všerub (kteří v zápase drželi perfektní atmosféru). Jednoznačně nejvýraznější utkání 16. kola, o kterém se bude ještě dlouho mluvit. Skóre 12:3 hovoří za vše.

Debakl hned od začátku

Po 5. minutách skóre ukazovalo výsledek 3:0 a začali se dít věci. Nejlepší obrana je útok se v tomto případě moc nevyplatil hráčům Kozolup, kteří se snažili ze začátku co nejvíce presovat a útočit. Po ztrátách balonu na polovině hřiště přicházely rychlé brejky, které Kozolupští těžko mohli bránit. Protiútok 5 na 2 jsme mohli za zápas vidět hned 6 krát. Se sklopenou hlavou odcházeli o poločase hráčí hostujícího týmu, jelikož branek padlo celkem 8 - 7:1.

Hra se proměnila v "bojiště"

Když už Kozolupy absolutně fyzicky nebyli schopni bojovat o zápas, přišly na řadu fauly. A že jich bylo. Příjemnou atmosféru na hřišti pokazily právě tvrdé fauly na domácí. Hlavní rozhodčí měl plné ruce práce umravňovat protihráče Všerub. Jenže ani fauly nezastavily Všeruby ke skórování dalších 5 branek. Nakonec se ještě 2x prosadili hosté. 



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.