7:3
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěkná podívaná a 10 gólů k tomu


Branky


0

Přehýšov dokázal porazit Zbůch výrazným způsobem - 7:3. Opravdu pěkná podívaná, dobrá klobása s pivem a ještě k tomu výhra. Asi takhle nějak prožívali sobotní odpoledne fanoušci Přehýšovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tento vlak se nedal zastavit, Přehýšov chtěl vyhrát. Což se také stalo. Přesto však zůstáva na předposledním místě, ovšem tabulka je nevyzpytatelná a hráčům Přehýšova stačí získat 3 body a stoupnou o 3 příčky. Ale nebudeme předbíhat a vrátíme se k zápasu. Šance na obou stranách, ovšem většinu dokázali proměnit domácí a hostům se podařilo střelit pouze 3 branky.

První poločas nasvědčoval debaklu, ale hra se poměrně rychle uklidnila, ze 4:0 na 4:2. Dlouho trvalo, než padla další branka (2. poločas). Domácí byli na koni, snažili se proměňovat každou šanci, kterou jim borci ze Zbůchu dovolili. Úspěch provázel domácí po celý čas fotbalového utkání.

Jak v 1. polovině, tak i ve druhé vylítli domácí na Zbůch šíleným tempem a jejich snažení se proměnilo v další 3 branky. Hosté dokázali vstřelit už pouze jedinou branku a zápas tak skončil vysokou výhru podceňovaného Přehýšova 7:3.



Sestavy



TJ Baník Zbůch B
Š. Chrien [-] - J. Jirka [-] , D. Lorenc [-] , P. Malý [-] , J. Veselý [-] - J. Pavlíček [-] , F. Paum [-] , M. Capík [-] , J. Daňhel [-] - S. Schejbal [-] , D. Vija [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.