Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 15:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj posledního s třetím celkem tabulky vyzněl jednoznačně pro domácí Baník


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké množství šancí viděli diváci na severu Plzně v Líních. Nedělní "odpočinkový" zápas zvládli dobře domácí a udrželi se tak na stálém 3. místě v celkové tabulce. Baník sice přehrál H. Huť, ale přesto si hosté vysloužili za svůj obětavý přístup k zápasu aplaus od domácích fanoušků.

Jenže z velkých množství šancí, které byly viděny převážně v první polovině se domácí dočkali sice tří gólů, ale jeden do domácí sítě. Nervozita byla na hráčích znát a Heřmanova Huť se najednou ocitla na koni. Jenže..

Druhý poločas byl spíše o tom, kdo tento zápas ukope k závěrečným 3 bodům. Šance nebyly až tak výrazné, stejně jako útočníci a tak se spíše dohadovali o balon středopolaři a obránci. Nejvýraznější šance přišla ale k závěru, kterou se domácím podařilo proměnit a konečné skóre tak bylo 3:1.



Sestavy


TJ Baník Líně B
R. Anders [-] - M. Boreček [-] , V. Nový [-] , T. Šesták [-] , R. Špaček [-] - M. Dudík [-] , A. Grätsch [-] , L. Voler [-] , J. Kracík [-] - D. Čechura [-] , M. Šluk [-]

TJ Heřmanova Huť B
P. Kalián [-] - M. Kaprál [-] , V. Mencl [-] , V. Lakó [-] , V. Paveza [-] - M. Poslední [-] , J. Lakó [-] , R. Čonka [-] , J. Beloso [-] - M. Veselovský [-] , B. Németh [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.