L. Kalous 50. (p.)
L. Kalous 53.
2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unhošť se ve Vraném zapotila


Branky


50. L. Kalous (p.) , 53. L. Kalous - 24. J. Paluba (vl.) , 45. J. Bejbl , 66. L. Křenek , 69. L. Křenek
5

V nedělní odpoledne si své podlení kolo ve Vraném odbyla i Unhošť. Domácí se celé jaro trápili, vyhrát se jim podařilo jen jednou s Lišany a společně s nimi spočinuli na posledních místech. Pro Unhošť měla výhra ještě částečnou motivaci, protože zisk tří bodů by ji posunul na konečné 8. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku zápasu proběhlo na obou stranách množství nepřesností. Do první šance se dostal domácí Kubík, který vymetl obranu a zastavil jej až obránce na brankové čáře. V zápětí se situace obrátila a na bránu domácích střílel Křenek, jeho rána však byla tečována na roh. Záložník Unhoště Hoch, pak předvedl pěknou střelu z dálky.

 

Hosté se pak měli další dvě příležitosti skórovat hlavou. Ve 24. minutě se do akce po straně hřiště dostal Lukáš Kejha, který centroval před bránu. Domácí Paluba chtěl míč zakopnout, ale trefil se přímo do vlastní šibenice a poslal hosty výstavním vlastňákem do vedení 0:1.

 

Hned na to se Vraný dostal do vápna a došlo ke sporné situaci, z níž by klidně mohla být penalta. Naštěstí pro hosty ale odpískána nebyla. Do konce poločasu už moc stát nemělo, ale ve 45. minutě Bejbl obelstil domáí obranu, kdyý naznačil přihrávku do ofsajdu a pak sám běžel na bránu a dal hostům gól do kabin, 0:2.

 

Na začátek druhého poločasu čekalo na domácí vyloučení. Druhou žlutou kartu dostal Tomáš Kubík za zbytečné komentování úsudku rozhodčího. Přes varování si o kartu vyloženě prosil, a tak měl ve 48. minutě Vraný o jednoho hráče míň.

 

Domácí se ale navzdory vyloučení rychle semkli a utvořili akci v soupeřově vápně, za níž byli odměněni penaltou. V 50. minutě pokutový kop proměnil Lukáš Kalous a bylo sníženo, 1:2. Za tři minuty domácí ožili a vybojovali si i vyronávací branku. Kalous dal podruhé na 2:2.

 

V 66. minutě vyslal unhošťský Jemelka mezi stopery Křenka, který je oběhl a vystelil do protipohybu brankáře, čímž poslal svůj tým zpět do ztraceného vedení, 2:3. Tři minuty nato obdržel centr od Jemelky opět centr Křenek, který vystřelil na zadní tyč a zvýšil na 2:4. Zápas se už pak dohrával. Vraný pár šancí mělo, ale obrana hostů už měla vše pod kontrolou a tři body vzát nenenachala.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Unhošť
Lukáš Křenek, útočník: „Musím říct, že ve Vraném mají krásný areál, který není hodný okresního přeboru či B třídy. Ve druhém poločase jsme se báli, že to půjde na penalty. Ty jsme totiž kopali třikrát, ale ani jednou se nám z nich nepovedlo vzejít vítězně.“



Sestavy


TJ Sokol Vraný
J. Jeřábek [-] - J. Fujdiar [-] , K. Kejval [-] (73. M. Plašil [-] ) , K. Gažák [-] , T. Kubík [-] , L. Jindřich [-] , L. Košťák [-] , P. Adamus [-] (57. J. Koukolíček [-] ) , L. Kalous [-] , A. Fedrhanc [-] , J. Paluba [-]

TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - D. Asník [-] - D. Kolařík [-] , L. Kejha [-] , K. Hoch [-] - M. Jemelka [-] , J. Gerhardt [-] , V. Šimáček [-] , J. Roulich [-] , J. Bejbl [-] , L. Křenek [-]

ŽK: 35. T. Kubík , 35. K. Gažák - 86. V. Šimáček . ČK: 48. T. Kubík .
Hráči zápasu: M. Jemelka , D. Asník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JEŘÁBEK Michal - PAGÁČ Tomáš, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů