2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Braškov mohl vyrovnat, Klobuky si záchranu pohlídaly


Branky


5

V Braškově se odehrálo zvláštní drama. Braškov poslední tři zápasy neprohrál a i Klobuky dokázaly minulé kolo rezervu Rakovníka. Rpůběh zápasu byl jasný pro Klobuky, nakonec si však Braškov téměř sáhl na remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku první půle se stál enic nedělo. Šance byly sice na obou stranách, ale ze žádné z nich se nepodařilo stvořit gól. Status quo dokázal ve 42. minutě zvrátit Martin Svoboda po nahrávce Ondřeje Vébra a skóre bylo otevřeno, 0:1. Další branku přidal v poslední minutě poločasu a do kabin se šlo za stavu 0:2.

 

Po změně došlo k docela vyrovnanému souboji. V 55. minutě dostal balón Jiří Čížek, přeběhl přes půlu hřiště mezi obrány a v šestnáctce zakončil přes obránce zdárně, 0:3

 

Pa nastal pro Klobuky už typický výpadek v 70. minutě. a dvě veliké chyby, ze kterách dokázal v rozmezí tří minut dvakrát těžit Braškov střelami Jaroše a snížit náskok hostů na 2:3. Braškov pak až do 80. minuty na Klobuk yvýrazně tlačil v touze po vyrovnání, ale to se jim už naplnit nepodařilo, všechny jeho šance šly vedle.

 

Na konci zápasu se do velkých šancí zase dostaly Klobuky. Svoboda měl na noze hattrick, ale gól, kterým mohl definitivně rozodnout zápas, trefil jen do gólmana Kohouta. Ondřej Vébr šel pak sám gólmana, ale trefil jen Břevno.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Klobuky
Václav Hurcl, trenér: „Všichni bojovali a bylo na nich vidět, že nechtějí spadnout. O vítězství se poprali bez větších řečí a plnili to, co jsme si řekli.“



Sestavy


SK Braškov
J. Kohout [-] - J. Jaroš [-] , J. Nachtigal [-] (79. L. Chalupa [-] ) , L. Rössler [-] , P. Přichystal [-] , J. Štoncner [-] , D. Hoda [-] , R. Bednář [-] , S. Najer [-] , M. Piešťanský [-] , D. Míčka [-] (60. J. Roubal [-] )

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - O. Vébr [-] , J. Čížek [-] , A. Dragoun [-] (90. Š. Řička [-] ) , J. Říčka [-] , M. Suk [-] , M. Douša [-] , J. Vébr [-] (89. J. Macák [-] ) , L. Kubelka [-] , T. Pinc [-] (43. D. Hřib [-] ) , M. Svoboda [-]

ŽK: 49. S. Najer .
Hráči zápasu: J. Čížek , M. Svoboda .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - REMENEC Lubomír, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích