Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 10:15

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji béček opět zazářila Hostouň


Branky


5

Poslední kolo nabídlo souboj dvou rezerv. Do Rakovníka zavítala Hostouň, která stejně jako domácí tým byla ve hře o postup do vyšší soutěže. Kdo nakonec bude a nebude chtít postoupit se uvidí, tento zápas ale zvládlo hostující béčko daleko lépe a po dnešním zápase si může s koncem soutěže přičíst rovnou devátou výhru v řadě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli Hostouň domácí trestala

Domácí ze začátku zápasu drželi míč, dlouho jim to ale nevydrželo a ke slovu se více a více dostávali hosté. Po zaváhání Kýzla byl naštěstí pro domácí dříve u míče Pešek před dotírajícím Slaninou. V 8. minutě rozehrála Hostouň volný přímý kop za vápnem nakrátko na Nachtigala, kterého domácí hráče trestuhodně neobsadili, dopřáli mu volného prostoru a ten si mohl vybrat, kam míč umístí - 0:1.

 

O čytři minuty později přidali hosté další branku. Standardní situaci domácí neřešili ideálně a následoval brejk. Titlbach na půli hřiště nepřerušil hru, Michalec ustál souboj a samostatný nájezd zakončil přesně k tyči - 0:2. Rakovník hrozil především z centrovaných míčů. Mareš na zadní tyči hlavičkoval nad, Čech se dostal k odraženému míči a jeho pěkný pokus ztečovala obrana.

 

Na druhé straně nevyužil Slanina dobrou nabídku svého spoluhráče a minul poloprázdnou branku. Na ukazateli svítila 30. minuta a další chyba rakovnické obrany znamenala samostatný nájezd Michalce. Ten udělal kličku Peškovi, ale ten ve snaze lapit míč hostouňského hráče srazil k zemi. Za svůj zákrok viděl žlutou kartu a čelil tak pokutovému kopu, který na sebe vzal Slanina. Byť domácí brankář vystihl stranu, na míč nedosáhl - 0:3.

 

Čestný úspěch zaznamenal alespoň Červený, který dostal míč od Krupičky za obranu a přesnou střelou k tyči stanovil konečné skóre první půle - 1:3.

Po změně stran se stejným přistupem

Prvních deset minut druhé půle vypadalo ze strany rakovnické rezervy velmi dobře, kontaktní gól ale nepřišel a opět udeřilo na druhé straně. Michalec obdržel míč do vápna, domácí defenziva mu dovolila se v klidu otočit a poslat míč na zadní tyč - 1:4.

 

V podání domácích šlo opět o další nepovedený zápas v jarní části. Vyrovnat mohl Faigl, ale jeho pokus na hranici vápna byl zblokovaný. Hostující defenziva ustála další pološance domácích a Hostouň vyrážela k brejkovým situacím, které má natrénované a mohla z nich těžit.

 

Do rozpadlé obrany postupoval Michalec, nahrál pod sebe Študentovi a ten tváří tvář domácímu brankáři byl úspěšný - 1:5. Michalec se mohl dočkat i další branky, ale střelou na přední tyč rozvlnil jen boční síť.

 

Snížit se povedlo střídajícímu Weisovi, když jeho přímý kop nebyl nikým tečován a propadl až do sítě - 2:5. V závěru zápasu mohl napravit Peškovo podklouznutí Michalec, ale mířil z úhlu jen do tyče. Zápas tak ovládla rezerva Hostouně, která si připsala cenné a důležité vítězství, díky kterému může postoupit o soutěž výš.

 

Za fotografie děkujeme Davidu Svobodovi (více zde) a Antonínu Vydrovi.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Tomáš Pešek, brankář: „Tento zápas měl jediné pozitivum - byl v téhle sezóně poslední. Opět jsme neodehráli dobrý zápas, zbytečnými chybami jsme nabídli soupeři šance a ten maximálně trestal. Hostouň vyhrála zcela zaslouženě, byla lepší a klukům gratuluji. Celé jaro bylo z naší strany velmi slabé. Netrénujeme a tady je výsledek. Bez tréninku se to hrát nedá. Při pohledu na tabulku neodpovídá konečné umístění naším jarním výkonům. Je jen otázkou, co teď bude dál, pár kluků chce končit, tak uvidíme...“




Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - D. Titlbach [-] (47. D. Holub [-] ) , J. Gregor [-] (64. Z. Weis [-] ) , P. Kýzl [-] (34. R. Hamouz [-] ) , J. Mareš [-] , J. Čech [-] , M. Krupička [-] , P. Faigl [-] , M. Fojtík [-] , J. Červený [-] , P. Nováček [-]

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - L. Nachtigal [-] (72. P. Študent [-] ) , M. Slanina [-] , M. Hlava [-] (68. M. Hlaváček [-] ) , R. Linc [-] (58. O. Žíla [-] ) , A. Michalec [-] , L. Krupička [-] , D. Fábry [-] , T. Bureš [-] , J. Krejsa [-] , D. Viduna [-]

ŽK: 30. T. Pešek - 44. M. Slanina , 88. D. Fábry .
Hráči zápasu: L. Nachtigal , D. Viduna .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kaucký Miloš - MRÁZEK Radek, KLÁPA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů