M. Suk 10.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klobuky zdolaly rakovnického favorita


Branky


10. M. Suk
3

Sobotní odpoledne přivítalo v Klobukách hráče rakovnické rezervy. Ti měli v tomto zápase poslední teoretickou šanci na vítězství v soutěži. Hosté však přijeli v jedenácti a navíc bez brankáře, chytat musel jít hráč z pole, vedoucí mužstva Marek Tvrz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu byli na míči lepší domácí. Ti měli už od páté minuty tři tutovky, které ale nedali. Hned v 10. minutě ale po rohovém kopu skóroval Matěj Suk a poslal svůj tým do vedení 1:0. Rakovník byl po této trefě na míči lepší, šel tříkrát na domácího gólmana Maura, který ale vše chytil.

 

V druhém poločase rezerva SKR přimáčkla Klobuky na jejich půlku, zatímco domácí se snažili využívat brejkové situace. Ty se jim ale nedařilo proměňovat, vše šlo mimo či do brankáře. Na druhé straně probíhaly snahy obdobně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Klobuky
Jiří Čížek, trenér: „Pro nás to bylo šťastné vítězství, ale až do 90. minuty jsme se báli o výsledek. Rakovník byl velice kvalitní mužstvo.“

SK Rakovník B
Martin Krupička, ofenzivní záložník: „Do Klobuk jsme jeli v jedenácti lidech, už jen z tohoto hlediska to bylo složité. Zápas jsme ale jeli vyhrát. Šance jsme měli, dokonce více než soupeř, ale v koncovce jsme vyhořeli. Dost šancí skončilo už před vápnem. Výsledkem je nejtěsnější prohra s týmem ze spodku tabulky. Zranění a indispozice, ať už z pracovních nebo jiných důvodů, nás trápí celé jaro a také to tak vypadá. Prohráli jsme si to sami. Když nedáme gól, nemůžeme chtít vyhrát.“



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - O. Vébr [-] , J. Macák [-] , A. Dragoun [-] , J. Říčka [-] , M. Suk [-] , M. Douša [-] , J. Vébr [-] , L. Kubelka [-] , T. Pinc [-] , M. Svoboda [-] (29. J. Vadlejch [-] )

SK Rakovník B
M. Tvrz [-] - Z. Weis [-] , T. Mates [-] , M. Krupička [-] , J. Gregor [-] , D. Titlbach [-] , J. Mareš [-] , D. Holub [-] , M. Jirásek [-] , P. Nováček [-] , M. Fojtík [-]

ŽK: 48. M. Krupička .
Hráči zápasu: J. Říčka , M. Douša .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POKLOP Petr - BABÁK Jan, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích