1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevídaně vyrovnaný duel rozhodly penalty


Branky


3

Až do penalt musel dospět sobotní duel v Družci. Ta byla pro hostující třetí Jedomělice po sedmigólové výhře domácích ve Vraným respektovaným soupeřem. Celý souboj se jevil jako vyrovnaný a nic na tom nezměnil jeho závěr, v němž padly dvě branky na obou stranách a muselo se rozhodnout až na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté, o potvrzení třetí příčky usilující, přistoupili k zápasu v Družci laxně a zápas připomínal spíše přípravné utkání. Prvních dvacet minut pouštěly Jedomělice do šancí Družec, která si však nedokázala poradit s dokončováním akcí. Několikrát se vyznamenal i hostující gólman Pospíšil.

 

Do konce poločasu se ale začali tlačit hosté a i oni si zadělávali na své šance. Jejich střely ale nemají patřičnou razanci či jdou zcela mimo.

 

Druhá půle už byla vedena více pod taktovkou Jedomělic. Ze spousty šancí ale nevýstila žádná branka a zápas  je veden remizově až k svému konci.

 

V 84. minutě potáhnul hostující Zahradník míč před bránu Družce, toho se dotkne Mrština a Milfait se konečně dostane k úspěšnému zakončení a hosté= můžou po dlouhém boji slavit vedení, 0:1.

 

Minutu na to jde po dalším gólu sám na bránu Mrština, rozhodčí ale nekompromisně zvedá ofsajd a dvojitá radost po přihrávce a gólu se nekoná. 

 

Hra se v tu ránu otočila a Družec se rychle sápala po vyrovnání, kterého dosáhla z jediného výletu do soupeřova vápna. V řadách jedomělických pochopitelně dochází k pořádné frustraci, pokutový rozstřel ale zvládnou. Družec totiž tři kopy netrefila a zápas končí 1:2 po penaltách.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd, kapitán: „Na tohle kolo asi lepší zapomenout. Takto ztratit zápas je trestuhodné. Ovšem derniéra tohoto ročníku bude mít nakonec i docela veliké vyvrcholení. V posledním zápase sezóny přivítáme slánskou rezervu v přímé konfrontaci o pódiové umístění. Ve hře je třetí až šesté místo. Ačkoliv několik jedinců (a to i ze základní sestavy) už nahlásilo dovolenou, porve se JEDO o vítězství.



Sestavy


SK Družec
A. Povolný [-] - J. Křivánek [-] , J. Konvalinka [-] (39. P. Povolný [-] ) , J. Procházka [-] , O. Burant [-] , P. Fronc [-] - L. Zíb [-] , J. Hlusička [-] , J. Čurda [-] , M. Zieber [-] - T. Rouček [-] -

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - P. Vicenec [-] (56. M. Drbota [-] ) , J. Švarc [-] , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , F. Milfait [-] (85. V. Kolbuch [-] ) , B. Mrština [-] , E. Rezek [-] , R. Vyšata [-] , M. Janda [-] , R. Nedvěd [-]

ŽK: 36. J. Čurda , 74. J. Hlusička - 39. F. Milfait , 75. M. Drbota .
Hráči zápasu: J. Křivánek - J. Pospíšil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Špidra Marek - NELIBA Vladislav, NACHTIGAL Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.