Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Zavidovu už stačí jedna výhra


6

FC 05 Zavidov zvítězil i doma proti Klobukům a blíží se mistrovství v soutěži. K jejímu zisku mu stačí jediný dlaší vyhraný zápas. Formu potvrdil osmigólovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve druhé minutě šli domácí do vedení, D. Štiller vysunul Žďánského, který postupoval sám a z úhlu prostřelil brankáře. Domácí uspokojeni tímto brzkým gólem, přenechali iniciativu hostům. Nejprve se zaskvěl A. Kraus proti střele do šibenice, avšak ve 13. minutě zaváhal při odkopu ve vápně Hanych a hostující Svoboda mířil přesně k tyči.

 

Hra se poté vyrovnala. V 19. minutě šel opět do vedení Zavidov. Výkop Krause prodloužil Korčák a Žďánský šel opět sám a skóroval. Do poločasu se hrál nepříliš záživný fotbal. Hosté měli jednu šanci, proti které se vytáhl Kraus, avšak víc nic.

 

Ve 44. minutě Žďánský opět utíkal hostující obraně. Obránce Říčka zatáhla za záchranou brzdu, uviděl od rozhodčího za tento zákrok pouze žlutou, avšak již druhou v tomto zápase a tak musel předčasně do kabin.

 

Do druhé půle vletěli domácí jako uragán. Ve 46. minutě po kombinaci zvýšil Krejčí. Za dvě minuty pak Žďánský po úniku završil hattrick. Hosté byli jako opaření hned po rozehrávce Žďánský využil jejich nesoustředěnosti a dal další branku.

 

Tento hráč přidal v 54. minutě svou pátou branku v tomto zápase a nechal střílet také ostatní. Za tři minuty po signálu z přímého kopu dal branku Krejčí, který poté vstřelil ještě dvě v 63. a 65. minutě. Na světelné tabuli svítilo skore 9:1 a tím zápas i skončil. O branky domácích se postarali Žďánský s pěti a Krejčí čtyřmi trefami.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: „V Klobukách jsme na podzim prohráli na penalty a doma jsme je na jaře chtěli porazit. Povedl se nám vstup do zápasu, avšak pak jsme začali zbytečně kupit chyby, kluci nechtěli balon a mysleli si, že to odehrajeme v chůzi a půjde to samo. Hodně nám pomohlo vyloučení hostujícího obránce, v kabině jsme si o půlku řekli, že toho musíme využít. V druhé půli to byla hra kočky s myší, když jsme dali za 20 minut 7 branek. Jedeme teď do Hostouni zkusit se porvat o vítězství, které by nám zaručilo první místo v soutěži. Uvidíme.“




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - M. Zuda [-] (58. M. Dvořák [-] ) , V. Beneš [-] , M. Havel [-] , T. Korčák [-] (38. P. Šíma [-] ) , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] (80. D. Houdek [-] ) , J. Hanych [-] (70. M. Skoupý [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Kapoun [-] , J. Klouček [-] (62. P. Vitner [-] )

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - J. Feifer [-] , A. Pinc [-] (11. O. Vébr [-] ) , A. Dragoun [-] , J. Říčka [-] , J. Čížek [-] , M. Douša [-] , J. Vébr [-] , L. Kubelka [-] , T. Pinc [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 1. J. Klouček - 25. J. Říčka , 55. L. Kubelka . ČK: 44. J. Říčka .
Hráči zápasu: M. Krejčí , D. Žďánský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Burian Michal - GLOGAR Petr, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích