M. Tvrz 2.
D. Holub 7.
M. Tvrz 12. (p.)
M. Tvrz 51.
D. Holub 56.
5:1
(3:1)
35. K. Hoch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 10:15

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Rakovník se po debaklu vrátil, zahrál si i bývalý starosta


Branky


2. M. Tvrz , 7. D. Holub , 12. M. Tvrz (p.) , 51. M. Tvrz , 56. D. Holub - 35. K. Hoch
6

Nedělní dopoledne nabídlo krásné počasí a také zápas rezervy SKR, která doma přivítala Unhošť. Oba celky mají početní problémy, což se potvrdilo i v tomto zápase. Hosté zaspali začátek a to rozhodlo celý souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáři proklouzla penalta

Unhošť zajížděla na soupeřovu půdu bez jediného hráče na střídání. Domácí sice měli na lavici čtyři kusy, z toho ale zraněného Matese, Žihlu mladšího, který cca dva roky nehrál fotbal, bývalého předsedu Žihlu staršího, který hraje fotbal pouze na rekreační úrovni, a Nejdla, bývalého starostu města a hospodáře klubu, který taktéž musel oprášit kopačky.

 

Začátek zápasu patřil jednoznačně domácím. Hned ve 2. minutě vysunul Holub za obranu M. Tvrze a předseda rakovnického SK podél gólmana zkušeně otevřel skóre - 1:0. Netrvalo dlouho a béčko šlo do dvougólového vedení. Další jednoduchá akce, kterou zakončil Holub střelou zpoza vápna do protipohybu Janouška - 2:0.

 

Unhošť zaspala začátek a byla potrestána ještě třetím gólem z penalty, kterého dosáhl M. Tvrz se štěstím, neboť Janouškovi prošel jeho razantní kop mezi rukavicemi - 3:0. Rezerva měla i další šance, ale když nezakročil hostující brankář, tak ho v jednom případě zachránil za pět dvanáct obránce.

 

Unhošť se do šancí moc nedostávala, ojedinělá střela ze začátku zápasu mířila jen do středu branky. Největší šanci spálil Hoch, který tváří tvář Peškovi po chybné rozehrávce Titlbacha mířil vedle. Na časomíře blikla 30. minuta a začal se hrát chodecký fotbal. Nikomu se nechtělo, sluníčko pálilo jak divé a oběma týmům se přestalo chtít běhat.

 

Domácí polevili a nabídli soupeři vyrovnání. Titlbach na úrovni malého vápna neodkopl míč, toho využil soupeř a z bezprostřední blízkosti snížil Hoch - 3:1. Ten tak vykřesal naději na dobrý výsledek, neboť první poločas se již dohrál opravdu jen z povinnosti.

 

Padl hattrick, nastřídal Nejdl

Oba celky šly do druhé půle s jasným cílem a to co nejdříve vsítit branku, která by v případě domácích znamenala uklidnění zápasu a v případě hostí naději na bodový zisk. V tomto směru byli úspěšnější domácí. Titlbach se prosadil po levé straně a vybídl M. Tvrze, který ještě udělal kličku Janouškovi a do odkryté branky zkompletoval hattrick - 4:1.

 

Definitivní klid na domácí kopačky přišel o pět minut později. Pešek si dával s rozehrávkou na čas, což se ale vyplatilo. Jeho výkop Holub chytře zakryl a posunul na Nováčka, který nastartoval svou motorku a vybídl pod sebe ve vápně ke skórování Holuba, pro kterého nebyl problém nastavit placku a trefit prázdnou branku - 5:1.

 

Unhošť sice prohrávala o čtyři góly, ale nic nezabalila a sympaticky hrála dál. Měla i optickou převahu, držela více balon a dostávala se do šancí. K vidění bylo dosti střel zpoza vápna z dobrých pozic, cestu mezi tři tyče si ale našla málokterá. Gól na kopačce měl Křenek, ke kterému propadl centrovaný míč, ale zakončení slabší nohou poslal do koše domácího brankáře.

 

Domácí měli problémy především ve středu hřiště, hosté byli nejistí v defenzivní činnosti. V 87. minutě šel ze hřiště M. Tvrz, který předal kapitánskou pásku bývalému starostovi královského města a zároveň i hospodáři klubu Nejdlovi. To bylo posledním zajímavým momentem zápasu, který přinesl vítězství domácí rezervy. Ta se i nadále může na dálku prát se Zavidovem o první místo v soutěži.

 

Za fotky děkujeme věrnému fotografovi Davidu Svobodovi, jehož další fotky si můžete prohlédnout ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Tomáš Pešek, brankář: „Výsledek zápasu ovlivnil samotný začátek, kdy Unhošť zaspala, nechytla tempo a my jsme vsítili tři snadné góly. Po půl hodině upadlo tempo hry a soupeři jsme zbytečnými chybami nabídli dvě gólovky a jedna z nich byla využita. Do druhé půle jsme chtěli vlétnout stejně jako béčko Slaného minulé kolo na nás a to se podařilo, když jsme dvěma góly rozhodli. Jak my, tak i Unhošť, máme zraněné a pracovně zaneprázdněné kluky, což bylo při pohledu na obě lavičky znát. I proto za nás naskočil bývalý předseda a bývalý starosta města, nyní hospodář klubu, kterým bych chtěl za jejich účast poděkovat. Celkově si myslím, že naše výhra byla zasloužená. Měli jsme ale problémy ve středu hřiště, což korespondovalo s optickou převahou Unhošti především druhý poločas.“




Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - J. Krupička [-] , J. Gregor [-] , D. Titlbach [-] , P. Kýzl [-] , M. Tvrz [-] (87. i. Nejdl, [-] ) , D. Holub [-] , M. Jirásek [-] (82. Z. Žihla [-] ) , P. Nováček [-] (70. T. Mates [-] ) , V. Kadar [-] (46. Z. Žihla [-] ) , J. Mareš [-]

TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - - D. Kolařík [-] , L. Kejha [-] , K. Hoch [-] - M. Jemelka [-] , J. Gerhardt [-] , V. Šimáček [-] , A. Vicherek [-] , J. Roulich [-] , J. Bejbl [-] , L. Křenek [-]

ŽK: 33. D. Kolařík .
Hráči zápasu: M. Tvrz , P. Nováček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hurych Lubomír - BYDLÁK David, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích