Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Lány vedly, ale výhru si odnesla Hostouň


Branky


17. A. Michalec , 24. A. Michalec , 32. M. Dolejš , 39. A. Michalec , 65. M. Petr (vl.) , 75. L. Vojtek - 1. M. Balík , 20. M. Balík
6

Slunečná neděle přinesla další zajímavý souboj v Hostouni, do které přijely bojovat o místa ve vyrovnané soutěži Lány. Ty sice z počátku zápasu vedly, nakonec však domácí zatlačili a odnesli si už šestou výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na počátku vedly Lány

Jak napovídá průběžný výsledek, otěží zápasu se zpočátku ujaly Lány a první minutě si vytvořili na pohled nevinnou střelu, která však zaplavala za domácí obranu a gólman Obrcián musel musel zasahovat. Míč ale vyrazil jen na břevno od něhož se odrazil na hlavu lánského kanonýra Balíka, který neměl problém proměnit, 0:1.

 

Rezerva Hostouně je už ale zvyklá otáčet a vedením hostů se nenechala rozhodit. Odměna přišla v podobě za obranu se řítícího Bureše, který dokázal celou lánskou defenzivní řadu odehrát a octl se sám před bránou, odkud ale nastřelil pouze tyč.

 

K další akci Hostouně se dostal Linc, který v 17. minutě centroval na Antonína Michalce, který se nemýlil a na chvíli uklidnil nervy ve vlastních řadách srovnáním na 1:1. Úleva ale neměla trvat dlouho, protože hned z nasledujícího rohového kopu, jehož se ujmuli domácí, šly Lány do brejku čele s Balíkem, který se ani napodruhé střelou na pravou tyč nemýlil, 1:2.

 

Neuběhly ani čtyři minuty a Hostouň sáhla po vyrvonání, když se její hráči opět dostali k iniciaci rohového kopu. Ten rozehráli nakrátko a v situaci se nakonec nejlépe zorientoval Michalec a doklepl míč do sítě, čímž podruhé srovnal, tentokrát na 2:2.

 

Hostouň nechtěla dát soupeři potřetí náskok, naopak se chtěla vedení ujmout sama, a tak se z dalšího rohového kopu stalo. Domácí standardku prodloužil Michalec na Dolejše, který míč doklepl k zadní tyči a béčko Hostouně bylo rázem ve vedení 3:2.

 

V 39. minutě pak stvrdil hattrick třetím gólem opět Michalec, který v akci ve vápně přijal přiťuknutí od Bureše a ladně proměnil, 4:2. S tímto výsledkem se už šlo do kabin. Hostouň po 1. poločase vedla, ač tomu začátek zápasu vůbec nenasvědčoval. 

Druhá půle ve jménu Hostouně

Ve druhé půli byla na míči více Hostouň a utvořila si hned několik pěkných šancí. K zakončení se několikrát dostal např. Slanina, který ale mířil vždy vedle či do tyče. Ke změně tohoto smolného stavu mělo dojít v 65. minutě.

 

Do akce se totiž dostal Bureš a z levé strany vystřelil na bránu. Lánský obránce ve snaze míč zastavit jej tečoval a poslal do vlastní brány, čímž nechtě navýšil vedení rezervy Hostouně na 5:2. V závěru utkání se pak Slanina postavil k pokutovému kopu, který ovšem neproměnil. Dostal se pak k další šanci ale i tu dokázal gólman Javůrek překazit vyražením.

 

Javůrkem vyražený míč ale doputoval ke v 70. minutě střídajícímu Vojtkovi, který balón umístil přesně do sítě a zvýšil na 6:2. Během zápasu se již pan nic zasádního nestalo, a tak byl výsledek po této akci konečný. Rezerva Hostouně si tímto zápasem připsala uř šestou výhru v řadě.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: „S výkonem všech jsem spokojen. Sice jsme zase začínali, jak je u nás zvykem... Nejprve s hendikepem 0:1 a posléze 1:2. Pak se ale projevila síla týmu. Dobře jsme kombinovali a gólově jsme proměnili dva nacvičené rohy. Tak se mi to začíná líbit!“




Sestavy


Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - M. Slanina [-] (78. V. Eliáš [-] ) , A. Michalec [-] (70. O. Žíla [-] ) , L. Krupička [-] , A. Hofman [-] , M. Dolejš [-] , T. Bureš [-] (80. M. Hlaváček [-] ) , V. Bělíček [-] , O. Křižka [-] , D. Viduna [-] , R. Linc [-] (70. L. Vojtek [-] )

SK Lány
F. Javůrek [-] - P. Schöner [-] , J. Mušálek [-] , K. Tetour [-] - M. Cafourek [-] , M. Petr [-] , Č. Dolák [-] (76. J. Krátký [-] ) , M. Slezák [-] , P. Buršík [-] (77. J. Vrbeník [-] ) - M. Reichl [-] (59. L. Mocsonoky [-] ) , M. Balík [-]

ŽK: 29. L. Krupička .
Hráči zápasu: L. Obrcián , A. Michalec .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HUSÁK Jan - ŠPIDRA Marek, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích