M. Kučera 37. (vl.)
J. Vébr 45.
L. Černý 50. (vl.)
J. Čížek 52.
4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Klobukách se dvakrát vylučovalo


Branky


37. M. Kučera (vl.) , 45. J. Vébr , 50. L. Černý (vl.) , 52. J. Čížek - 87. J. Lisner
6

Svědky karetního mariáše mohli být v sobotu fanoušci v Klobukách. Ve vyhroceném utkání totiž krom dvou vlastních gólů padlo i vyloučení na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly, dvě červené

Na začátku utkání lepší Tatran, byl více na míči a rychle se přesunoval. Tato aktivita je dovedla ke třem střelám, které ovšem všechny mířily tesně vedle tyčí. Tatranský útočník se pak dostal do tutové šance před prázdnou bránou, ale svou střelu mířil příliš vysoko.

 

To naválo Klobukům vítr do plachet a hrozily z brejků. V jednom takovém chtěl Martin Svoboda nahrát Jiřímu vébrovi mezi hostujícího stopera a gólmana. Brankář Beneš šel po balónu křiče, že jej má, ale stoper Kučera do balonu kopl pro hosty nešťastně a akce končila vlastním gólem ve 39. minutě, 1:0.

 

Pak došlo k vylučovacímu incidentu. Domácí Náprstek byl faulován a dostal se do hrubé strkanice s hráčem hostů, kterou utnul další hráč Tatranu Adam Andrt, jenž dal Náprstkovi do obličeje pěstí. Rozhodčí obě dvě situace posoudil jako hrubé nesportovní chování a každému mužstvu udělil po jedné červené, čili se hrálo v desíti.

 

Před koncem poločasu ve 45. minutě se Klobuky postavily ke standardce, kterou Jiří Vébr krásně umístil k pravé tyči a gólman hostů neměl šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

Po incidentu se už jen dohrávalo

Ve druhém poločase se Tatran snažil snížit klobucký náskok a chodil do plné obrany, na což schipně odpovídaly Klobuky v podobě brejků. Po jednom z nich Tomáš Pinc využil svého postavení ve vápně, obehrál obránce a nahrál před bránu J. Vébrovi, který vystřelil. Do střely se ale postavil hostující Černý a mohl zapsat druhý vlastní gól utkání. v 50. minutě Klobuky vedly 3:0.

 

Dvě minuty nato následoval další protiútok, kterého využil Jiří Čížek, když si zastavil balón ve svém vápně, narazil si se středním obráncem, bežel sám kasu, a povedlo se mu ze strany na zadní tyč střelecky prosadit, 4:0.

 

V 87. minutě došlo už jen ke korekci výsledku, kdy před bránou vystřelil Jiří Lisner. Obránce Klobuk chtěl střelu zblokovat, což se mu ale nepovedlo a míč zapadl obloučkem za gólmana. Do sprch se tak šlo s výsledkem 4:1 a jedním vyloučením na obou stranách.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Klobuky
Jiří Čížek, trenér: „Bylo to zvláštní utkání. Tatran měl mladý, běhavý kádr, ale po tom incidentu před koncem poločasu se už jenom dohrávalo.“




Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - - A. Pinc [-] , A. Dragoun [-] (86. Š. Řička [-] ) , J. Říčka [-] , J. Čížek [-] , J. Macák [-] , J. Vébr [-] (72. J. Vadlejch [-] ) , L. Kubelka [-] , A. Náprstek [-] , T. Pinc [-] , M. Svoboda [-]

TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - A. Zaspal [-] (59. F. Vojtek [-] ) , . Ben [-] (59. L. Vait [-] ) , M. Čermák [-] , L. Dolák [-] (46. M. Tauš [-] ) , J. Beneš [-] (59. J. Sýkora [-] ) , M. Kučera [-] , L. Černý [-] (59. J. Kučera [-] ) , J. Lisner [-] , A. Andrt [-] , J. Jiřík [-]

ŽK: 56. J. Říčka , 72. J. Čížek - 56. M. Čermák . ČK: 39. A. Náprstek - 39. A. Andrt .
Hráči zápasu: J. Vébr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MBOUSSA Matthieu - BENÁK Petr, BUDAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů