Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány doma zaskočily Jedomělice bůrem


Branky


6

Nedělním zápasům středočeské 1. B třídy předcházelo sobotní utkání v Lánech, do něhož přijelo mužstvo Sokola Jedomělice. Duelu se suverénně ujmuly Lány na domácí půdě porazily tým na čtvrtém místě v tabulce výsledkem 5:1 a dostaly se v ní na osmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Iniciativy se hned od úvodního hvizdu rozhodčího Benáka ujaly Lány. Ty hned v první minutě vyslaly na výlet do vápna hostů Buršíka a ten skóroval, zatímco hráči Jedomělic se ani nestihly dotknout míče, 1:0. Deset minut na to započla budoucí kanonáda Miroslava Balíka, který hravě prošel hostující obranou a zvýšil na 2:0.

 

V 21. minutě ještě přišlo snížení, když se po rohovém kopu tregil hlavou do lánské brány Vyšata, 2:1. Následovala ale odpověď v podobě dalšího gólu Balíka v 34. minutě, 3:1. Někdejší nadějná jedomělická ofenzíva jako by vůbec nenastoupila a neutvořila si jedinou alespoň zdánlivou šanci.

 

Na hře nic nezměnila ani výměna stran. Skóre druhého poločasu otevřel v 60. minutě Balík a ukončil hattrick navýšením na 4:1. Tristní přístup obrany i zálohy se hostům vymstil ještě v 70. minutě, kdy po trefě Miroslava Slezáka inkasovali pátou branku, 5:1. Domácí své vítězství pak do konce zápasu už udrželi v pohodovém tempu.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jaroslav Cafourek, trenér: „Věděli jsme, že hosté budou hrát kombinační fotbal, na který jsme my jako SK Lány schopni dobře odpovídat. S prvním vstřeleným gólem, který jsme trefili asi ve třicáté vteřině po sehraném signálu, jsme měli štěstí a to nám zůstalo už celý zápas. Ten jsme měli 90. minut ve svých otěžích“




Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - P. Schöner [-] , J. Mušálek [-] , K. Tetour [-] - J. Matějka [-] , L. Mocsonoky [-] (73. M. Petr [-] ) , Č. Dolák [-] , P. Buršík [-] (88. J. Krátký [-] ) , M. Slezák [-] , M. Cafourek [-] - M. Balík [-] (84. J. Vrbeník [-] )

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - T. Henlín [-] , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , F. Milfait [-] , B. Mrština [-] (70. P. Vicenec [-] ) , M. Drbota [-] , E. Rezek [-] , R. Vyšata [-] , R. Nedvěd [-] , P. Bakos [-]

Hráči zápasu: J. Mušálek , M. Balík , M. Cafourek , J. Matějka .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Benák Petr - NÁGL Petr, BUDAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů