Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice ovládly domácí derby


Branky


15. M. Zahradník , 24. M. Drbota , 35. M. Zahradník , 41. F. Milfait , 64. E. Rezek , 79. B. Mrština , 81. M. Drbota - 90. L. Kalous (p.)
7

Derby okresu Kladnov se událo v neděli v Jedomělicích, do kterých se přijel podívat v tabulce poslední Vraný. Na skóre se průběh zdá nyní jednoznačný, reálně tomu ale tak od začátku nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku se otěží zápasu totiž chopil Vraný a utvořil si dvě pěkné šance a dvě střely na bránu. Obojí nebezpečí ale bravůrně zažehnal domácí gólman Pospíšil. To už ale bylo od Vraného na notnou chvíli všechno a jedomělický favorit začal prokazovat značný presink.

 

Pak už totiž začala střelecká kanonáda ve prospěch necelé stovky domácích diváků, kteří své hráče hlasitě povzbuzovali. V 15. minutě otevřel skóre Martin Zahradník, o deset minut později šel v jeho stopách Drbota, pak si další bod připsal opět Zahradník. Poslední branku poločasu vstřelil ve 41. minutě Filip Milfait. Do kabin se šlo za stavu 4:0.

 

Druhý poločas začal velmi podobně konci toho prvního. Domácí obránci se také začali tlačit do ofenzívy s touhou derby ovládnout a Vraný rozdrtit. Pátou branku pro domácí domácí vystřelil Erik Rezek v 64. minutě. Čtvrthodinu nato si svůj zářez přitetl také Mrština a dvě minuty poté se podruhé zaradoval Drbota.

 

Dojem domácích fanoušků z výkonu svého týmu mohl zkazit jen pokutový kop nařízený po nedovoleném zákroku v nastavení zápasu. K penaltě se postavil Lukáš Kalous a čestně proměnil. Výsledke derby: 7:1 pro domácí celek.

 

Jedomělice příští kolo čeká zápas s Lány, kterému se minulý týden podařilo nadělit Vranému dokonce desítku. Krom toho porazil i oba letošní favority na postup Zavidov a rezervu Rakovníka. Vraný zas čeká důležitý zápas se svým předposledním sousedem v tabulce, Lišany.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd, kapitán: „Věděli jsme, že se Vraný momentálně docela trápí, že mají problémy s lidmi v mančaftu. My na tom s mužstvem sice také nejsme úplně nejlépe, ale myslím si, těch 12, 13 lidí, co chodí na tréninky, je velmi kvalitních. V obdobné sestavě hrajeme už čtvrtý zápas a daří se nám.“




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , F. Milfait [-] (50. J. Švarc [-] ) , E. Rezek [-] , B. Mrština [-] , R. Vyšata [-] , M. Drbota [-] , M. Janda [-] (50. T. Henlín [-] ) , R. Nedvěd [-] , P. Bakos [-]

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - S. Pustai [-] , T. Kostovčík [-] , P. Baruzzi [-] , P. Adamus [-] (65. K. Gažák [-] ) , J. Jeřábek [-] , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Košťák [-] , J. Paluba [-]

ŽK: 89. R. Vyšata - 75. P. Baruzzi .
Hráči zápasu: M. Drbota , R. Nedvěd .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: HUSÁK Jan - BROŽEK Tomáš, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích