3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj v Klobukách skončil nerozhodně


Branky


7

Sobotní přestřelku, které se v Klobukách účastnily Lány, nakonec musely rozsoudit až penaltové kopy. Ve kterých byli úspěšnější domácí a berou dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba se domácím vymstila

Klobuky začly 1. půli aktivněji a soupeře nepouštěly do větších šancí. Prvních 20 minut bylo v režii domácích, kteří ale svou výhodu dokázali využít k vytvoření pouze jedné branky z dalších čtyř šancí. Šťastným střelcem byl ve 13. minutě Miroslav Douša. Další střely vychytal gólman Filip nebo letěly kolem tyčí.

 

Pak průběh došel do vyrovnané hry, která se vlivem chyby Klobuk otočila na stranu hostů a ti po střele Buršíka ve 30. minutě srovnali, 1:1. Po gólu se inciativy opět chopili domácí. Dragoun běžel do vápna po lajně, ale obránce hostů chtěl míč zastavit. Ke smůle Lán ale nabral míč rukou a kopal se pokutový kop.

 

Toho se v 38. minutě ujal Kubelka a poslal hosty znovu do vedení 2:1. S tímto stavem už šli hráči do kabin.

 

 

Hrálo se do poslední minuty

Ve druhém poločase si po dalším vyrovnání šly Lány a přimáčkli Klobuky do obrany na jejich polovinu.  Do vyložených šancí se ale nedostaly. 

 

Vybojovaného vyrovnání se hosté nakonec dočkali v 70. minutě, kdy po standardní situaci klobučtí stopeři neuhlídali Reichla, který sám  před bránou hlavičkoval a vyrovnal na 2:2.

 

Lány se mohly ještě dostat v 88. minutě do vedení, když hostující útočník Balík běžel sám na kasu, brankář Klobuk Maur ale nebezpečí zažehnal. V dvouminutovém nastavení se zase do šance dostaly Klobuky. Miroslav Douša na desítce přijímal míč zeshora a střílel z první přímo doprostřed brány, kde ale stál připravený Javůrek. 

 

V poslední minutě nastavení pak ještě znovu střílel z voleje Jiří Vébr, ale bránu vysoko překopl. Zápas tedy skončil nerozhodně 2:2 a vyústil do penaltového rozstřelu. Klobuky byly bezchybné čtyřikrát, hosté se na počtvrté netrefili, čili se pátá série ani nekopala a dva body bralo domácí mužstvo.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Klobuky
Jiří Čížek, trenér: „Mohli jsme vyhrát, ale i snadno prohrát. Proto si myslím, že dělba bodů po penaltách je pro nás také příznivý výsledek.“




Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - J. Říčka [-] , J. Čížek [-] , A. Náprstek [-] , T. Pinc [-] - A. Dragoun [-] , O. Vébr [-] , M. Suk [-] , L. Kubelka [-] - M. Douša [-] , J. Vébr [-] -

SK Lány
F. Javůrek [-] - D. Dudášik [-] , J. Mušálek [-] , K. Tetour [-] , P. Schöner [-] - P. Buršík [-] , M. Cafourek [-] , J. Matějka [-] , M. Slezák [-] - M. Reichl [-] , M. Balík [-]

ŽK: 57. J. Čížek , 67. M. Douša - 37. D. Dudášik , 43. M. Balík , 56. M. Slezák , 68. J. Matějka .
Hráči zápasu: A. Dragoun - P. Buršík .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Burian Michal - JAROLÍMEK Roman, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích