0:2
(0:1)
34. M. Havel (p.)
90. D. Žďánský
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov potvrdil formu a vyhoupl se do čela tabulky


Branky


34. M. Havel (p.) , 90. D. Žďánský
7

Sobotní duel v Družci patřil Zavidovu, který ze střetu dokázal vytěžit důležité 3 body a dostat se na první místo tabulky soutěže před rezervu Rakovníka, která prohrála ve Vinařicích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí plno, ale gól jen z penalty

Rozhodčí sice chtěli ještě před začátkem utkání zápas kvůli velmi nepřížnivému počasí odložit, nakonec se ale oba týmy shodly na tom, že navzdory průtrži mračen hrát chtějí. V těžkém terénu měl na začátku prvního poločasu ze hry více Zavidov, který dokázal domácí přehrávat hrou po zemi.

 

Do šance se dostal Korčák, který ale trefil pouze gólmana Adama a tyč. Po střele z dálky, pak ještě brankáři Družce vypadl balón a dostal se k němu Korčák, který ale třelou trefil opět pouze brankáře.

 

Domácí pak dostal do šance Šilhan, který hlavičkoval z malého vápna, ale hostující gólman Kraus byl včas na místě a hrozbu vychytal. Zanedlouho poté se k další hlavičce dostal Šilhan podruhé, ale nastřelil pouze břevno.

 

V 34. minutě se příležitost k vedení naskytla hostům, kteří se po zákroku na Korčáka ve vápně mohli postavit k pokutovému kopu. Penaltu proměnil záložník Martin Havel a dostal hosty do vedení 0:1.

 

Družec chtěla vyrovnat

Ve druhé půli byla dle očekávání aktivní Družec, která toužila po vyrovnání. Spousta šancí skončila pohotovým zásahem stoperů, odkopem či v rukavicích brankáře. Nasledovali pak brejky zavidovských, které ze zápasu dělali velmi agresivní fotbal.

 

V 90. minutě Korčák vypíchl stoperovi Družce míč, nahrál jej střídajícímu Žďánskému a ten šel sám na bránu, z čehož skóroval a upravil náskok na konečných 0:2.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Dan Devera, trenér: „Chtěl bych kluky pochválit za velkou bojovnost a nasazení v utkání. Byl to tvrdý férový fotbal, na který se i dalo koukat, mělo to náboj a množství osobních soubojů. Rozhodly naše dva góly a to, že jsme po všelijakých zákrocích z obou stran dokázali udržet nervy na uzdě.“



Sestavy


SK Družec
A. Povolný [-] - J. Křivánek [-] , T. Tichý [-] , J. Konvalinka [-] - L. Misura [-] , T. Rouček [-] , L. Zíb [-] (46. M. Rendla [-] ) , J. Hlusička [-] , J. Čurda [-] , M. Zieber [-] - J. Šilhán [-]

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - L. Kapoun [-] , P. Šíma [-] (20. P. Vitner [-] ) , M. Havel [-] , T. Korčák [-] , M. Dvořák [-] , D. Štiller [-] (72. D. Žďánský [-] ) , J. Knor [-] (87. M. Skoupý [-] ) , J. Hanych [-] (80. V. Beneš [-] ) , M. Krejčí [-] (62. J. Jančařík [-] ) , J. Klouček [-]

ŽK: 58. J. Čurda - 28. P. Vitner , 87. M. Skoupý , 88. T. Korčák .
Hráči zápasu: A. Kraus , T. Korčák .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠÍMA Michal - NERAD Vojtěch, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů