Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov stahuje manko, Vinařice doma porazil


Branky


7

V tabulce 1. B třídy si druhý Zavidov jde za vítězstvím v soutěži a postupem. Potvrdil to i nedělním druhým vysokým vítězstvím za sebou. Od lídra tabluky, rezervy Rakovníka, jej nyní dělí 2 body, Vinařice drží 11. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov se potřeboval probrat

Záčátek zápasu patřil hostům navzdory faktu, že do Zavidova přijeli pouze v jedenácti. Domácím se nedařilo dostat do hry a dělali množství chyb. Po první čtvrhodině se ale Zavidovu začlo dařit a u branky soupeře utvořil nepříjemný závar a nadějný roh, ovšem vše bez změny průběžného výsledku.

 

Ve 23. minutě se ale po akci dostal ke střele Krejčí, gólman Vinařic Míšek míč neudržel a Milanu Dvořákovi se v situaci podařilo zorientovat jako prvnímu - 1:0. V 35. minutě nařídil sudí po faulu na Žďánského trestný kop, ke kterému se postavil Štiller a vymetením šibenice zvýšil na 2:0. Od té chvíle už byl Zavidov jasně lepší, utvořil několik dalších zajímavých závarů. Ke změně skóre do ukončení prvního poločasu už ale nedošlo.

 

 

 

 

Vinařice tlačily, domácí pojistili před koncem

Do druhé půle nastoupila mužstva jako vyměněná, kvalita Zavidova během přestávky razantně klesla, což Vinařice vycítily a staly se na hřišti aktivnějšími. V 60. minutě snížil Zelenka na 2:1 a hosté cítili i šanci na vyrovnání a nepřestávali v presinku.

 

Zavidov musel pojišťovat situaci až ke konci základní hrací doby. V 83. minutě utekl s míčem dopředu kapitán domácích Korčák, ve vápně střílel a od obranců odražený míč propadl na Šímu, který dal na 3:1.

 

Pět minut před koncem zápasu pak přišla poslední kapka. Vinařický obránce při nakopnutí balónu ořed bránou trefil zavidovského Korčáka, od nějž se míč odrazil ke šťastlivci Krečímu, který navýšil domácí náskok na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Dan Devera, trenér: „Začátek zápasu nám úplně nevyšel, ale pak jsme se probrali a vytěžili z toho góly. Do druhé půle jsme nastoupili jako vyměnění, ale dokázali jsme to udržet, ačkoli Vinařice byly po přestávce určitě lepší.“




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - M. Havel [-] , J. Klouček [-] , M. Dvořák [-] (46. M. Zuda [-] ) , D. Štiller [-] (82. P. Šíma [-] ) , D. Žďánský [-] (62. J. Hanych [-] ) , J. Knor [-] , M. Krejčí [-] , L. Kapoun [-] , J. Hvězda [-] , T. Korčák [-]

SK Vinařice
M. Míšek [-] - M. Kerpl [-] , D. Šašek [-] , M. Zelenka [-] , Z. Sojka [-] , L. Kořínek [-] , P. Dlouhý [-] , J. Doležal [-] , D. Sirůček [-] , P. Matoušek [-] , I. Bramskiy [-]

ŽK: 89. M. Krejčí - 89. P. Matoušek .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Burian Michal - GLOGAR Petr, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích