D. Holub 6.
D. Holub 27.
M. Tvrz 51.
D. Holub 67.
M. Tvrz 80. (p.)
M. Tvrz 84.
6:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 10:15

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Lišany musely přečkat Rakovnickou kanonádu


Branky


6. D. Holub , 27. D. Holub , 51. M. Tvrz , 67. D. Holub , 80. M. Tvrz (p.) , 84. M. Tvrz - 2. D. Roušavý
7

 Rakovnická rezerva a stávající lídr tabulky se po ne úplně vydařeném začátku jara opět navrací do někdejší formy a podařilo se jim doma porazit Lišany vysoko 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii domácích

 Přitom to, jaký bude konečný výsledek zápasu, zas tolik nenasvědčovalo. Hned ve druhé minutě se totiž po chybě rakovnické defenzivy dostali do vedení hosté, když Roušavý ukázkově vymetl šibenici a poslal svůj tým do vedení 0:1.

 

Odpověď ale přišla záhy, do akce se pustil domácí Holub a zakončil ji takříkajíc „do kuchyně“ - 1:1. Následoval přímý kop Žaluda za vápnem, ale šel mimo. Dlouho se nic nedělo, ale pak ve 27. minutě Kotaska prošel zprava k vápnu, našel Holuba a ten se dokázal prosadit - 2:1.

 

Domácí pak drželi míč a dostávali se k soupeři, i přes nepřesnoti rakovnického celku si ale Lišany nedokázaly žádnou šanci vytvořit a naopak se do šancí dostávala rezerva Rakovníka. Fojtík poslal pas na Jiříka za obranu, ten si míš navedl ke střele, ale netrefil se. Domácí se pak utvořili před bránou Řepky pěkné závary, ale ani ty brankou neskončily. Svou herní převahu nedokázal už Rakovník více využít a do kabin šel s nejmenším možným náskokem.

Přišly dva hattricky

Domácí se ale po přestávce na Lišany vrhli a v 51. minutě se hned prosadil střídající Tvrz, který se octl před prázdnou bránou a obdržel tak nabídku, která se neodmítá - 3:1. v 67. minutě dostal Holub krásnou ulici mezi obránce a sám při nájezdu na Řepku nezaváhal, docílil tak hattricku, 4:1.

 

V 80. minutě se postavil k penaltě Tvrz, který střelou doprostřed branky s přehledem proměnil - 5:1. Další závar  před bránou hostů přišel v 84. minutě, mič se v šestnátce odrážel tak dlouho, až si ho našel Tvrz a nekompromisně rozvlnil síť, čímž zkompletoval další hattrick zápasu. Kýzl pak zkusil ještě lobovat levačkou, ale mířil příliš vysoko.

 

V posledních minutách uviděl překvapivě Fojtík žlutou kartu a hosté měli přímák, střelu procedil přes zeď jeden z hostujících hráčů, Pešek míč s vypjetím sil vyrazil, sudí si ale všiml ruky ve zdi, a tak situaci posunul o něco blíže k vápnu, další přímý kop ale nebezpečí domácím nezpůsobil.

 

Foto: David Svoboda (Zonerama) a Antonín Vydra



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Tomáš Pešek, brankář: „Naším cílem bylo vítězství, to se povedlo. Získali jsme tři povinné body, po celý zápas jsme byli lepším týmem. V naší hře se ale vyskytovalo až moc nepřesností, zahodili jsme spoustu šancí, což by nás v jiných zápasech mrzelo. Hattrick Marka Tvrze je důkazem toho, že ve fotbale je možné téměř cokoliv (smích).“




Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - T. Kotaska [-] , J. Gregor [-] , V. Čadek [-] , M. Fojtík [-] , J. Čech [-] (46. R. Hamouz [-] ) , D. Holub [-] (78. T. Pucholt [-] ) , J. Jelínek [-] (46. M. Tvrz [-] ) , M. Jirásek [-] , P. Nováček [-] (64. D. Devera [-] ) , J. Mareš [-] (78. P. Kýzl [-] )

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , J. Feher [-] , P. Ledvinka [-] , M. Bagi [-] - L. Hanzl [-] , R. Žalud [-] , V. Mutinský [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] - D. Roušavý [-] (72. L. Řepka [-] ) -

ŽK: 22. J. Čech , 24. J. Jelínek , 87. M. Fojtík - 13. M. Bagi , 18. P. Ledvinka , 27. D. Roušavý , 32. J. Haifler .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Stránský Martin - HES Filip, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích