Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány ztrestaly Vraný desítkou


Branky


33. M. Balík , 34. M. Balík , 35. M. Balík , 44. M. Balík , 54. M. Reichl , 56. M. Balík , 58. J. Mušálek , 77. J. Paluba (vl.) , 84. M. Reichl , 89. P. Buršík - 37. L. Kalous , 65. L. Kalous (p.)
7

Pořádnou kanonádu mohli fanoušci fotbalu zhlédnout v sobotu na stadionu Vlastimila Švolba v Lánech. Domácí se na soupeři, který se zuby nehty drží na předposlední příčce, pěkně vyřádili a v zápse padlo celkem 12 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick během tří minut

Ačkoli výsledek zápasu tomu zcela jistě nenapovídá, první půlhodina zápasu se nesla ve vyrovnaném duchu, kdy se ze šancí na obou stranách ani jedna nedokázala prosadit. Ke slovu se ale měl teprve dostat domácí útočník Miroslav Balík.

 

Ten se v 33. minutě postavil ke svým soupeřům nekompromisně a porvé vsítil. Hosté se nestačili z gólu ani vzpamatovat a míč se v jejich síti zatřepotal podruhé. A ke zkompletování hattricku už stačilo už opravdu jen málo a motivovaný Balík byl úspěšný i potřetí, čímž si zapsal tři zářezy vstřelené během pouhých tří minut!

 

Vraný se propudil až po poslední ráně a Lukáš Kalous bleskově snížil na 3:1. Vypadalo to, že zápas zase spadne do vyrovnaného boje, Vraný měl dokonce další šance ke snížení a případnému vyrovnání, ale žádnou z nich nedokázal úspěšně přetavit v branku.

 

Před poločasem se ještě ve 44. minutě počtvrté trefil Balík a do kabin se šlo za stavu 4:1.

Kanonáda pokračuje

Od začátku druhé půle byli opět hosté pod tlakem Lán a nedokázali odolat domácím hrozbám. V 54. minutě byl úspěšný druhý lánský střelec Reich a o dvě minuty později sě k němu popáté přidal Balík. Další třígólovou sérii ukončil až v 58. minutě Mušálek a stav utkání byl rázem 7:1.

 

Kanonáda byla přerušena až akcí Vraného, ze které vzešel faul na hosty a pokutový kop, k němuž se postavil Kalous a upravil blamáž alespoň dočasně na 7:2. Další vstřelený gól sice také vstřelili hosté, ale Paluba trefil vlastní bránu a branka se připsala domácím.

 

Následoval v 84. minutě druhý gól Reichla a o pět minut později následovala před koncem základní hrací doby branka Bušíka, který zaokrouhlil vysoký výsledek Lán na 10:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jaroslav Cafourek, trenér: „Předešlé dva zápasy jsme si prohráli kvůli své neaktivitě a na Vraný jsme se chtěli připravit a nastoupit s jistou herní pohodou. V zápase nám vyšlo všechno, co jsme chtěli.“




Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - K. Tetour [-] , P. Buršík [-] , J. Mušálek [-] , D. Švigár [-] (64. L. Mocsonoky [-] ) - M. Slezák [-] , M. Cafourek [-] , Č. Dolák [-] (76. J. Vrbeník [-] ) , J. Matějka [-] - M. Reichl [-] , M. Balík [-] -

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - J. Fujdiar [-] (59. J. Koukolíček [-] ) , K. Gažák [-] , P. Adamus [-] , J. Jeřábek [-] (52. R. Moučka [-] ) , T. Kubík [-] (49. S. Pustai [-] ) , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Košťák [-] , J. Paluba [-]

ŽK: 16. K. Tetour , 27. M. Cafourek , 31. M. Slezák - 53. J. Jeřábek , 62. P. Adamus .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: OBRAJTR Tomáš - HORVÁT Jiří, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích