3:2
(1:0)
54. P. Faigl
84. P. Kýzl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva SKR byla v Jedomělicích dvakrát vyloučena


Branky


36. F. Milfait , 56. M. Janda , 80. M. Drbota - 54. P. Faigl , 84. P. Kýzl (p.)
6

Po první jarní výhře proti Vranému zavítali fotbalisté SKR do malé obce jménem Jedomělice. Na malém hřišti chtěla rezerva navázat na body z domácího prostředí. Ani v tomto utkání se rakovničtí hráči nevyvarovali hloupých chyb a pokud tyto budou dělat i nadále, moc bodů za druhou část sezóny nezískají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z prvního poločasu se radovali domácí

Úvod zápasu se odehrával mezi vápny a moc k vidění nebylo. Na obou stranách bylo po jednom rohu a kromě propadlého míče v hostující šestnáctce, který musel Pešek konečky prstů vytahovat, byl na hřišti klid. Jedomělice nenapadaly soupeřovu rozehrávku, a tak měla rezerva dosti času dostat míč k polovině a dále něco vymýšlet. Bohužel pro ni si ale nedokázala dlouho nic vytvořit.

 

Ve 20. minutě vysunul za obranu Holub chytře Faigla, který po kontaktu s Pospíšilem zůstal na zemi. Vše vypadalo, že se schyluje k pokutovému kopu, ale sudí Stumpf překvapivě udělil rakovnickému hráči žlutou kartu za údajné simulování. Dalším a také posledním ofenzivním snažením byla křížná střela Fojtíka zpoza vápna, kterou ale domácí brankář zalepil.

 

Rušno bylo spíše na druhé straně. Těsně vedle pálil z otočky ve vápně Nedvěd. Ve 36. minutě se poprvé měnilo skóre. Jirásek chyboval na půli hřiště při rozehrávce a domácí šli ve dvou na Peška. Milfait dostal od svého spoluhráče nabídku, která se neodmítá a uklízel do prázdné branky - 1:0. Dále to střelecky zkoušel znovu Milfait, ale střelou ze středu vápna hostujícího brankáře nepřekonal. Do kabin tak šli šťastnější domácí, hře hostí opět chybělo spousty věcí.

Branky padaly, ale Rakovník nestačil

Druhá půle byla ze strany rezervy o něco lepší. Rakovník šel za vyrovnáním, kterého se dočkal v 54. minutě. Faigl zahrával rohový kop a míč zakroutil tak šikovně, že se od zadní tyče odrazil do brány - 1:1. O dvě minuty později ale přišel pro změnu roh domácích, Janda využil zaváhání svého strážce a míč uklidil od země pod břevno - 2:1.

 

Studená sprcha, která ale hosty nepoložila, ba naopak je nakopla k cestě za větším ofenzivním snažením. Srnec vybojoval míč u postranní lajny, posunul jej na Holuba, ten se uvolnil kolem bránícího hráče a technickou střelou mířil do břevna. Na druhé straně střelu Rezka vyrážel Pešek. Čas plynul a k vidění bylo dosti ostrých soubojů a zákroků z obou stran.

 

V 75. minutě viděl za zbytečný faul u střídaček druhou žlutou kartu Titlbach. O dvě minuty později viděl překvapivě první žlutou kartu domácí Drbota, který si o ní řekl hned několikrát již během první půle. A právě tento hráč byl dalším, kdo se zapsal na střeleckou listinu. Padající míč špatně odhadl Srnec a Drbota si nelámal hlavu, kulatý nesmysl si nechal skočit a za hranicí vápna do něj práskl tak, že nedal Peškovi šanci - 3:1.

 

Rakovnická rezerva, byť v deseti lidech, nic nevzdávala a chtěla se zápasem něco udělat. Do vápna si to z levé strany namířil drze věkem starší dorostenec Srnec a byl nedovoleně zastaven. K penaltě se postavil Kýzl a byť si Pospíšil na jeho pokus sáhl, z branky ho vytlačit nedokázal - 3:2.

 

Jedomělice početní výhody nadále nevyužily. Zahradník z hranice vápna poslal v obrovské šanci míč těsně vedle. Poté lajnový sudí Polák posoudil brejk domácích jako ofsajdový, čímž znepokojil skupinu postarších domácích fans, kteří mu to okamžitě pěkně spočítali. Samostatný nájezd se tak nekonal. Domácí kontry do otevřené obrany hostí nepřinášely úspěch.

 

Rakovník vsadil vše na jednu kartu. Ostře pálil Srnec, ale Pospíšil na přední tyči byl připraven. Komplikací k cestě za vyrovnáním byla ale další červená karta, kterou uviděl pár minut před koncem Faigl. Ze závěrečného tlaku v devíti lidech rezerva nic nevytěžila a byla to právě ona, která ovládla poslední desetiminutovku. Kýžený vyrovnávací gól se ale nekonal, a tak museli svěřenci Zdeňka Weise přijmout další porážku.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Tomáš Pešek, brankář: Pořád ta samá písnička. Bohužel jsme se ani v tomto zápase nevyvarovali hloupých chyb, které soupeř potrestal, a jen díky tomu vyhrál. Nemůžu říct, že by nás Jedomělice přehrávaly, zápas jsme si prohráli prostě sami. Je nás pět a půl, do hry zasáhli dva zranění hráči a necháme se dvakrát zbytečně vyloučit. Třetí vyloučení viselo ve vzduchu. Musíme se z téhle krize dostat. Paradoxem bylo, že jsme po dvou obdržených červených kartách byli lepší my, bohužel ze závěrečného tlaku jsme vyrovnat nedokázali. Teď se musíme připravit na domácí zápas, ve kterém nás čekají Lišany.



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , F. Milfait [-] (79. P. Vicenec [-] ) , E. Rezek [-] (82. D. Procházka [-] ) , B. Mrština [-] , R. Vyšata [-] , M. Drbota [-] (90. T. Henlín [-] ) , M. Janda [-] , R. Nedvěd [-] , P. Bakos [-]

SK Rakovník B
T. Pešek [-] - J. Gregor [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , Š. Spal [-] (53. D. Srnec [-] ) , D. Holub [-] (79. P. Kýzl [-] ) , Z. Weis [-] , M. Jirásek [-] , T. Kotaska [-] , P. Faigl [-] , J. Mareš [-] (71. P. Nováček [-] )

ŽK: 75. E. Rezek , 77. M. Drbota - 21. P. Faigl , 62. D. Srnec , 65. M. Fojtík , 70. D. Titlbach . ČK: 75. D. Titlbach , 87. P. Faigl .
Hráči zápasu: R. Nedvěd .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - POLÁK Ivo, KOUBEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích