3:2
(0:0)
52. M. Suk
67. J. Vébr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:V litém boji byl nakonec úspěšnější Slaný


Branky


48. M. Žahour , 62. Š. Jungmann , 88. A. Beneš - 52. M. Suk , 67. J. Vébr
6

Ve Slaném se v nedělním odpoledni odehrála pěkná přestřelka. O vítězství Slaného musel rozhodnout Adam Beneš až v 88. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez gólu

Klobuky nastoupili se dvěma náhradníky na lavičce, přičemž ani jeden z nich neměl na B třídu dostatečné zkušenosti. V prvním poločase byl víc na balónu Slaný a hráli víc technicky. Navzdory tomu do úplných tutovek se dostávaly Klobuky z brejků a standardek.

 

Pincovi se jednou podařilo zachytit malou domů svého soupeře, ale šanci v klíčový moment neproměnil a trefil akorát domácího gólmana do prsou. Dále následovaly dvě šance Matěje suka, jednou však jeho střelu vychytal Roman a podruhé netrefil hlavou. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

 

 

Druhý poločas rozhodl

Druhá půle začala střídáním obránce hráče hostů Náprstka za Vadlejcha, který od dorostu v podstatě vůbec nehrál. Ve 48. minutě otevřel skóre domácí Žahour, když při outovém vhazování přehodil stopery Klobuk - 1:0.

 

Klobuky se do zápasu vrátily po standardce Leoše Kubelky, jehož odkop přijmul Matěj suk a vyrovnal na přední tyči. V 62. minutě ale následovala chyba Ondřeje Vébra ve středu hřiště, kdy zastavil míč pro domácího záložníka, který jej posunul mezi obránci klobuk na Jungmanna, jemuž se podařilo dostat domácí opět do vedení 2:1.

 

Pak Klobuky iniciovaly další standardku, kterou si ve velkém vápně zpracoval Matěj Suk, avšak byl domácím hráčem faulován a následoval trestný kop, k němuž se postavil Jiří Vébr, kterému se podařilo přestřelit zeď a vyrovnat na 2:2.

 

Rozhodující moment utkání přišel v 88. minutě, v němž domácí Adam Beneš vystřelil víceméně naslepo šourák na bránu Klobuk. Hostující brankář si míče všiml příliš pozdě a nestihl již zasáhnout, čímž se skóre zápasu změnilo na konečných 3:2 a rezerva Slaného brala tři body.

 

Za přiloženou fotogaleri děkujeme Vladislavu Lukášovi.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Klobuky
Jiří Čížek, trenér: „Mimo naší prohru to bylo výborné utkání, přišlo hodně diváků. Zápas byl oboustranně bojovný, měl náboj rychlost, padaly góly. Naše mužstvo hrálo dobře, ale je to pro nás ztráta, protože i kdybychom prohrály penalty, tak by byl získaný bod na Slaném neskutečně cenný.“



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - M. Žahour [-] (77. M. Marek [-] ) , T. Zíma [-] (46. O. Novák [-] ) , M. Majtaník [-] , M. Stibor [-] , A. Beneš [-] , F. Novotný [-] , Š. Jungmann [-] , M. Zelenka [-] (62. M. Hrůnek [-] ) , Z. Řehák [-] (46. L. Volf [-] ) , J. Krym [-]

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - J. Čížek [-] , A. Pinc [-] , J. Říčka [-] , A. Náprstek [-] (46. J. Vadlejch [-] ) - T. Pinc [-] , M. Suk [-] , O. Vébr [-] , A. Dragoun [-] , L. Kubelka [-] - J. Vébr [-] -

ŽK: 46. M. Zelenka , 86. A. Beneš - 33. J. Čížek , 46. L. Kubelka .
Hráči zápasu: A. Beneš .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: Ducký František - STÁDNÍK Vladimír, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích