4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sebevědomé Lány utrpěly další vysokou porážku


Branky


5. J. Roulich , 18. L. Křenek , 52. D. Asník (p.) , 80. D. Asník
6

Unhošť potvrzuje svou jarní formu a nezalekla se ani doma s Lány, které na začátku jarní části sezony vypadaly jako suverénní soupěř. Nicméně v neděli na půde Unhoště obdržely blamáž a jejich třetí místo v tabulce se dostává do ohrožení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance hned ze začátku

Do první šance se na začátku poločasu dostal hostující útočník Balík, ale gólman Janoušek jeho šanci vychytal. V zápětí šla Unhošť do brejku, ze kterého vzešel roh. Standardky dokázali domácí využít a hned v páté minutě vstřelil Roulich gól.

 

Hra pak přešla do pozvolného vyrovnání, moc šancí nevznikalo. Status quo byl přerušen v 18. minutě bleskovou akcí Unhoště, jež vybojovala míč na středu a utvořila střílený centr ze strany až k lánské zadní tyči, kde se prosadil Křenek a domácí byli ve vedení 2:0.

 

V prvním poločase byla Unhošť ještě ve třech šancích. Lány držely dobře střed, ale na krajích hřiště často selhávaly, čehož uměli domácí využít. Jakoukoli šanci hostů dokázala obrana Unhoště bez větších obtíží odstranit a několikrát se vyznamenal také brankář Janoušek.

 

Debakl potvrzen

Druhý poločas nabídl pdobný obraz hry. Unhošť byla víc na míči a dostávala se do šancí, zatímco Lány nečekala jedinná velká tutovka. V 52. minutě unhošťský záložník vběhl do vápna hostů, kde byl podkopnut a tato akce vyústila v očekávanou penaltu, které se chopil Daniel Asník a trefil - 3:0.

 

V 80. minutě pak se hráč Unhoště postavil k rohovému kopu. Útočníci dobře zacláněli hostujícímu brankáři, který tak nemohl míč vyboxovat, a tak dal Asník podruhé v zápase gól.



Ohlasy k zápasu


TJ Unhošť
Lukáš Křenek, útočník: „V zápase jsme byli určitě lepší. V první šanci byl Balík sám na bráně a kdyby proměnil, mohl zápas vypadat ještě úplně jinak. Byli špatní na krajích a musím říct, že to byl asi nejhorší tým, proti kterému jsme na jaře hráli.“




Sestavy


TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - D. Asník [-] - L. Kejha [-] , D. Kolařík [-] - J. Dvořák [-] (52. J. Gerhardt [-] ) , A. Vicherek [-] , V. Kopačinský [-] (81. [-] ) , J. Bejbl [-] (78. K. Hoch [-] ) , L. Křenek [-] , V. Šimáček [-] , J. Roulich [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Mušálek [-] , P. Schöner [-] (63. J. Krátký [-] ) , K. Tetour [-] , P. Buršík [-] - M. Slezák [-] , J. Matějka [-] , M. Cafourek [-] , Č. Dolák [-] (57. D. Švigár [-] ) - M. Reichl [-] , M. Balík [-]

ŽK: 52. F. Javůrek , 83. M. Slezák , 84. M. Balík .
Hráči zápasu: L. Křenek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HLAVNIČKA Radek, ŠAFRÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích