2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vinařice se po facce vzchopily, na výhru to ale nestačilo


Branky


86. L. Kořínek (p.) , 90. J. Doležal - 4. M. Čermák , 30. M. Čermák (p.) , 32. M. Čermák
6

Po první půli utkání to vypadalo, že domácí Vinařice nechají Tatran odjet domů s pořádným debaklem na krku. Po návratu na hřiště ale domácí zabrali a dokázali náskok hostů v závěru utkání snížit na nejmenší možný rozdíl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze šancí vznikl hattrick

Hosté vládli hřišti už od úvodních minut zápasu. Ve 4. minutě se postavil po faulu na Lisnera před šestnáckou k tresnému kopu Čermák, kterému se efektní střelou přes zeď podařilo prosadit a dostat tak hosty do rychlého vedení 0:1. Tatran i po trefě stále držel míč a dostával domácí do úzkých. Navzdory tomu se Vinařicím podařilo vytvořit si dvě šance. Obě ovšem zkušeně zlikvidoval brankář Kut.

 

K další brance došlo ve 30. minutě utkání, kdy se k pokutovému kopu po faulu na Kutafina postavil opět Čermák a úspěšně se mu podařilo zvýšit – 0:2. Dvě minuty na to se po pěkné kombinaci Jiříka a L. Šiky dostal do šance zase Čermák, kterému se přesnou střelou podařilo završit hattrick.

Vinařice sahaly po vyrovnání

Hosté drželi tlak i v druhé půli a dostali do čtyř tutových šancí, z nichž se jim ale ani jednu nepodařilo přetavit v navýšení náskoku. Čtyři minuty před koncem mače pískal rozhodčí Bydlák penaltu pro Vinařice, kterou proměnil Kořinek – 1:3. Po tomto gólu se domácí vzchopili a ještě jednou v 90. střelou Doležala snížili na 2:3 a Vojtek dostal žlutou za zdržování hry. K vyrovnání a případným penaltám ale Tatran už Vinařice nepustil a ke konci už byl akorát Vojtěch druhou kartou vyloučen z utkání za podražení soupeře.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: „Byli jsme dobře připraveni na specifické vinařické hřiště. Věděli jsme, že musíme být aktivní, důrazní a nepříjemní, což kluci plnili a soupeři to vůbec nevonělo. Neměl na nic čas a to byla voda na náš mlýn. Po přestávce si kluci zápas užili. Škoda, že nepřidali další branky. Dojem proto trochu kalí závěr, kdy jsme si nechali zbytečně dát dva laciné góly a trochu negovali náš velmi slušný výkon.“



Sestavy


SK Vinařice
M. Míšek [-] - D. Šašek [-] , M. Zelenka [-] (68. D. Cikánek [-] ) , Z. Sojka [-] , L. Kořínek [-] , P. Dlouhý [-] , P. Martinovský [-] (61. L. Srb [-] ) , J. Doležal [-] , D. Sirůček [-] , P. Matoušek [-] , R. Sokol [-]

TJ Tatran Rakovník B
P. Kut [-] - A. Zaspal [-] (77. F. Vojtek [-] ) , L. Šika [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , L. Dolák [-] (77. O. Vávra [-] ) , M. Kučera [-] , J. Lisner [-] , Y. Kutafin [-] (70. L. Vait [-] ) , A. Andrt [-] (73. K. Tereshchenko [-] ) , J. Jiřík [-]

ŽK: 29. M. Míšek , 30. M. Zelenka , 32. R. Sokol , 60. L. Kořínek - 90. F. Vojtek . ČK: 90. F. Vojtek .
Hráči zápasu: J. Lisner , M. Čermák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BYDLÁK David - PROCHÁZKA Václav, JEŘÁBEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů