Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Družci nakonec ovládla Hostouň


Branky


6

Na góly bohaté utkání mohli fanoušci kopané přihlížet v neděli v Družci. První poločas se sice nesl ve jménu jedné branky, kdo si ale počkal na druhou půli, dočkal se střelby i branek na obou stranách, včetně jednoho vlastního gólu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měla hru více pod kontrolou Hostouň, ale nedařilo se jí skórovat. První branku utkání tak vstřelila Družec ve 40. minutě z rohového kopu, trefil se Ondřej Burant - 1:0.

 

Zato druhý poločas byl už divácky zajímavější, protože se brankami nešetřilo. Hostouň na domácí vlítla s taktikou přesunu po křídlech, která vyústila v 51. minutě na vyrovnávací gól Hanuščíka. Následně se trefil Bureš a Štěpán, díky čemuž mohli hosté slavit už v 59. minutě dvougólový náskok.

 

Hostouňský válec přerušil v 63. minutě po chybě v obraných řadách hostů ale vlastní gól, který za brankovou čáru poslal Miroslav - 2:3. Záložník Lukáš Krupička se ale brzy chopil otěží a a útlum přerušil bezvadnou brankou v 67. minutě, čímž opět navýšil náskok svého mužstva na 2:4.

 

V 84. minutě se do přestřelky zapojila opět Družec, která i napodruhé ze standardky uspěla od nohy Ziebera. Vyrovnat se ale domácím nepodařilo a v 88. minutě si svůj druhý gól zápasu ještě připsal Štěpán, čímž určil již konečný výsledek zápasu 3:5.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: „Dali nám dva góly ze standardek, jeden po chybě. Družec takhle hraje už pět let. Čurda kope na Šilhana nebo na Buranta či Tichého, tito borci spolu hráli i v Hostouni, není o tak dávno.“



Sestavy


SK Družec
M. Pelc [-] - J. Konvalinka [-] , T. Tichý [-] , O. Burant [-] , P. Fronc [-] - L. Zíb [-] , L. Misura [-] , J. Hlusička [-] , M. Zieber [-] , J. Čurda [-] - J. Šilhán [-] (77. J. Křivánek [-] )

Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - M. Slanina [-] (89. L. Vojtek [-] ) , R. Linc [-] , Š. Kárník [-] , L. Krupička [-] , A. Hofman [-] , D. Fábry [-] , M. Dolejš [-] , T. Bureš [-] , J. Hanuščík [-] , D. Viduna [-] (59. M. Hlaváček [-] )

ŽK: 85. L. Misura .
Hráči zápasu: Š. Kárník , L. Krupička .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - KRUPIČKA Daniel, LAŠTOVIČKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů