Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 10:15

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Lídr tabulky se konečně probral a doma vyhrál


Branky


8. J. Červený , 13. J. Červený , 16. J. Paluba (vl.) , 22. J. Čech , 49. P. Faigl , 65. J. Červený (p.) , 87. J. Čech , 89. D. Holub - 4. T. Kubík , 15. L. Kalous , 85. A. Fedrhanc
8

Lídr soutěže i přes velice bídný vstup do jara přivítal na svém hřišti Vraný, a proti komu jinému by se měl při pohledu na tabulku chytnout. Hosté přijeli ve dvanácti lidech, domácí měli plnou střídačku a v základní sestavě hned čytři hráče z A-týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeli hosté

Od samého začátku bylo vidět, kdo je na hřišti pánem. Domácí drželi míč na zemi, kombinovali a diktovali tempo. Udeřilo přesto na druhé straně. Dlouhý aut Paluby propadl do vápna, Pešek zaváhal s výběhem a mezi dvěma bránícími hráči se dostal k přesnému zakončení na přední tyč Kubík - 0:1. O chvilku později ale bylo srovnáno, když mladší dorostenec Červený dostal míč z pravé strany, navedl si ho na hranici velkého vápna, odkud mířil přesně k tyči - 1:1.

 

Tentýž hráč dostal svůj tým do vedení, když uklízel na konci povedené akce tzv. do kuchyně - 2:1. Běžela 15. minuta a domácí zahrávali rohový kop. Vraný šel do protiútoku, Gregor na půli nepřerušil hru a v souboji Čadka s Kalousem byl úspěšnější hostující hráč, který srovnal na 2:2. Příchozí diváci o góly neměli nouzy, hned minutu po vyrovnávací brance centroval z pravé strany Mates a Paluba poslal míč mezi nohy svého brankáře - 3:2. Izera, byť třikrát během chvilky inkasoval, tak předvedl několik výborných zákroků.

 

Střelu Čecha k levé tyči zpoza vápna vytěsnil konečky prstů mimo branku. Ideální možnost na vstřelení gólu měl Faigl, když dostal míč do vápna, ale tváří v tvář Izerovi trefil pouze jeho tělo. Rakovnická rezerva měla šancí více než dost. K odraženému míči po rohu se dostal Pucholt, ale místo zakončení volil nahrávku na Červeného, který sice uklízel do prázdné, ale z ofsajdu.

 

Běžela 22. minuta a domácí se radovali počtvrté. Čech dostal od Sklenky krásný oblouček přes obránce, kterého dokonale využil, a přesně zakončil - 4:2. Vraný si během první půle žádnou další šanci nevytvořilo a jelikož i domácí zradila několikrát finální koncovka, další branku už první půle nenabídla.

Odevzdaný Sokol

Druhý poločas začal opět rychlou brankou. Domácí překonali pasivní obranu soupeře a na míč za obranu si nabíhal Mates, který si včas uvědomil svého ofsajdového postavení, a tak přenechal míč Faiglovi a ten podél Izery vsítil pátý gól Rakovníka - 5:2. V 62. minutě přišel do hry Mareš a tři minuty po svém pobytu na hřišti byl faulován ve vápně. K penaltě se postavil výborně hrající Červený a zkompletoval hattrick - 6:2.

 

Obrana domácích moc práce neměla, ojedinělou střelu zpoza vápna z kopačky Fedrhance vyrážel Pešek. Utkání směrovalo do poslední desetiminutovky. Během druhé půle opět Izera několikrát fantastickými zákroky zachránil svůj tým od vyššího debaklu. V 85. minutě působila pasivně pro změnu obrana SKR, když dala příliš prostoru ve vlastní šestnáctce Fedrhancovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě - 6:3. Další branku zkoušel ze strany vápna vykřesat střídající Pustai, ale i jeho střelu domácí brankář v klidu vyrazil.

 

Divoký výsledek ještě okořenil Čech, který po rozložení obrany jednoduchou akcí uklízel do odkryté branky - 7:3. Poslední slovo si vzal střídající Holub, když uklidil rohový kop na přední tyči - 8:3.

 

Nebýt Izery, tak si Vraný odváží daleko větší příděl. Rakovnická rezerva se konečně chytla a je jen otázkou, jestli na své vysoké vítězství dokáže navázat v příštím kole v Jedomělicích.

 

Za obsáhlou fotogalerii děkujeme Antonínu Vydrovi.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Tomáš Pešek, brankář: „Od začátku zápasu bylo vidět, kdo je pánem na hřišti. Byť jsme zbytečně a rychle inkasovali, tak jsme našli brzy odpověď a během první půle získali slušný náskok, který mohl být daleko vyšší. Do druhé půle jsme nic neponechali náhodě a hned přidali uklidňující branku. Po celý zápas jsme soupeře do ničeho nepouštěli, ten skóroval vždy po našich zbytečných chybách. My jsme mohli přidat další branky, ale Izera zachránil svůj tým od daleko většího debaklu. Zápas doprovázelo pěkné počasí, příchozí diváci si jistě přišli na své. Naše hra byla velmi koukatelná, ale hodně tomu napomohla výpomoc z A-týmu. Konečně jsme se chytli a vyhráli jsme. Teď to jen potvrdit v Jedomělicích.“




Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - J. Gregor [-] (40. D. Titlbach [-] ) , M. Fojtík [-] , J. Červený [-] (68. D. Holub [-] ) , T. Pucholt [-] , V. Čadek [-] , J. Sklenka [-] (56. Š. Spal [-] ) , J. Čech [-] , T. Mates [-] , P. Faigl [-] (62. J. Mareš [-] ) , P. Tvrz [-] (76. J. Jelínek [-] )

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - T. Kubík [-] , P. Adamus [-] (46. S. Pustai [-] ) , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , K. Gažák [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Košťák [-] , P. Baruzzi [-] , T. Kostovčík [-] , J. Paluba [-]

ŽK: 25. J. Gregor - 29. A. Fedrhanc , 39. P. Adamus , 81. P. Baruzzi , 81. J. Paluba , 84. L. Jindřich .
Hráči zápasu: J. Červený , J. Čech - D. Izera .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: BUDIL Daniel - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích