M. Suk 32.
O. Burant 59. (vl.)
O. Vébr 66.
4:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Družec dokázal vyrovnat třígólový náskok


Branky


32. M. Suk , 59. O. Burant (vl.) , 66. O. Vébr - 77. J. Šilhán , 83. O. Burant , 90. O. Burant
8

Že Družec umí zachraňovat prohraná utkání dokázal v sobotním venkovním duelu se Sokolem Klobuky, které i díky vlastnímu gólu hostů vedly až do poslední čtvrthodiny zápasu 3:0. Pak se ale situace otočila a Družec dokázal třemi brankami zápas, v němž vítěze musely určit až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí jeden gól

Zápas začal dobře pro Klobuky. Zvláště se jim v prvním poločase dařilo hlídat utočníka Jaromíra Šilhana, exligovou posílu hostů. Ve 32. minutě centroval útočník Klobuk Vébr a Suk prostřelil z malého vápna gólamana a skóroval na 1:0. Domácí se pak dostávali do různých, ne úplně tutových šancí. Matěj Suk jednou z rohu trefil tyčku. Hostům se také moc nedařilo a stříleli mimo jen branku ze standardek.

Vlastňák a fantastické vyrovnání

V druhém poločase byli lepší hosté, kteří začali hrát technicky a dobře kombinovali. Snažili se hlavně hrát Šilhana, který mnohokrát neúspěšně střílel. V 59. minutě šly Klobuky do brejku, Douša centroval do vápna, kde si hráč hostů Burant srazil balon do vlastní sítě a Klobuky se mohly radovat z navýšení na 2:0.

 

Hosté začali po této chybě na Klobuky tlačit a dostávali se do šancí, jednu střelu vytáhl gólman Maur. Další hrozby přicházely ze standardek, ale k žádné proměně nedošlo. V 66. minutě šly po jednom takovém pokusu do brejku Klobuky. Uvolnil se domácí Jiří Vébr na lajně a posunul míč svému bratru Ondřejovi, který se střelou z velkého vápna nemýlil - 3:0.

 

Klobuky se po této trefě ovšem unavily a Družec opět začal tlačit. V 77. minutě se trefil Šilhan, pak napravil svou reputaci po vlastním gólu obránce Burant, napřed v 83. minutě a poté v nastavení druhého poločasu na 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Klobuky
Jiří Čížek, trenér: „Z naší strany smolný zápas, ale je nutné poznamenat, že posledních 15 minut nás soupeř opravdu přehrával a dost nás mačkali. Plichtu si asi zasloužil a kdyby zápas ještě chvíli pokračoval asi by i vyhráli.“




Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - A. Pinc [-] , J. Čížek [-] , J. Říčka [-] - T. Pinc [-] , M. Suk [-] , L. Kubelka [-] , A. Dragoun [-] - M. Douša [-] (67. J. Vadlejch [-] ) , J. Vébr [-] - O. Vébr [-]

SK Družec
M. Pergl [-] - J. Křivánek [-] , J. Suchopárek [-] (62. P. Kořínek [-] ) , O. Burant [-] - L. Misura [-] , L. Zíb [-] , J. Hlusička [-] , J. Čurda [-] , M. Zieber [-] - P. Kostka [-] - J. Šilhán [-]

ŽK: 74. J. Hlusička , 87. J. Šilhán .
Hráči zápasu: J. Říčka - O. Burant .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jahoda Petr - HORVÁT Jiří, JEŘÁBEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů