3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unhošť si spravila chuť, Vinařice zůstávají


Branky


9

Střed tabulky 1. B třídy Středočeského kraje zůstává vyrovnaný. Unhošti se v neděli podařilo porazit SK Vinařice 3:1 a vyšplhat se na osmé místo tabulky jeden bod za Braškovem. Vinařice zapisují první jarní prohru a zůstavají na pátem místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodovaly standardky

První akce zápasu na sebe nenechala dlouho čekat. Hosté z Vinařic byli zřejmě z tlaku Unhoště dosti opaření a hned z první příležitosti se z rohu podařilo inkasovat domácímu Křenkovi. Hostující celek se poté vzpamatoval a hra se vyrovnala, ačkoli se do žádné branku ohrožující šance nedostával. Domácí navíc hrozili z brejků. Nakonec se ke dvěma příležitostem z poza vápna dostal hráč hostů s číslem Pavel Dlouhý, ale ani jednou nespěl. Naopak domácím se na konci poločasu podařilo proměnit další rohový kop – po špatně odkopnutém balónu se podařilo upravit průběžný výsledek utkání domácímu Šimáčkovi na 2:0.

Penalta a čestný gól

Ve druhém poločase byla znatelná snaha hostů o snížení, ale Unhošť je držela pod neustálým tlakem. Ve 48. minutě se domácí útočník dostal do vápna a souboje se stoperem Vinařic, kterému se nepovedlo hrozbu odvrátit odkopnutím míče a fauloval ve vápně, z čehož byla odpískána následná penalta, ke které se postavil domácí Bejbl a zvýšil náskok domácích na 3:0.

 

Po této ráně se Vinařice sesypaly a nechaly soupeře jít do dalších šancí. Unhošť se pak o další branku snažila hned několikrát, ale trefila vždy jen tyčku či šla střela úplně mimo. Další pokus pak pěkně chytil brankář hostů Zdeněk Lír.

 

Příležitost snížit se naskytla Vinařicím v 68. minutě ze standardní situace, která byla rozehrána na krátko a hostu Liboru Kořínkovi se podařilo míč propálit až do brány, čímž dosáhl poslední branky utkání s výsledkem 3:1. Hosté se sice snažili na osupeře ještě tlačit, ale jakýkoli pokus byl zneškodněn případně přeměněn na brejk. 



Ohlasy k zápasu


TJ Unhošť
Lukáš Křenek, hráč: „Kdyby ke konci dali na 3:2, ještě nám mohli zavařit. Z Vinařic nám někdy nadávají, že máme podporu rozhodčích, ale v tomhle zápase si myslím, že vše bylo naprosto v pořádku. Rád bych ještě pochválil brankáře hostů. Vypadalo to, že chytá jeden ze svých prvních zápasů, a dobře se toho ujal.“




Sestavy


TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - D. Asník [-] - K. Hoch [-] , D. Kolařík [-] , L. Kejha [-] , J. Roulich [-] - A. Vicherek [-] , J. Bejbl [-] , D. Vokoun [-] , L. Křenek [-] , V. Šimáček [-]

SK Vinařice
Z. Lír [-] - P. Martinovský [-] , D. Šašek [-] , M. Zelenka [-] , Z. Sojka [-] (80. L. Srb [-] ) , P. Dlouhý [-] , L. Kořínek [-] , R. Sokol [-] , D. Sirůček [-] , P. Matoušek [-] , J. Doležal [-]

ŽK: 69. L. Křenek - 44. P. Matoušek , 68. L. Kořínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špidra Marek - ŠEFARA Milan, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích