7:1
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 14:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrozba nad Vraným stále visí, rozstřílela jej rezerva Tatranu


Branky


9. P. Kučera , 28. M. Tauš , 30. P. Kučera , 32. Y. Kutafin , 33. A. Andrt , 37. P. Kučera (p.) , 54. M. Tauš - 77. L. Kalous
9

O záchranu bojujícímu Sokolu Vraný se nepodařilo zvítězit ani v nedělní odpoledne na půdě rezervy Tatranu Rakovník, který zaujal místo na desátém místě tabulky ve skupině A 1. B třídy Středočeského kraje po kanonádě na domácím hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko zářilo v prvním poločase

Tlak domácího mužstva byl znatelný od prvních minut utkání a potvrzen byl v minutě deváté, kdy se v zápase poprvé prosadil domací P. Kučera protáhnutím balonu před brankáře a skórováním. Pár minut na to se ovšem hosté vzedmuli a vyslali Kalouse na samotného gólmana Kuta, který však hrozbu srovnání skóre zneškodnil. Ve 28. minutě vystřelil domácí útočník Tauš bombu pod břevno gólmana Izery a navýšil náskok rakovnických na 2:0.

Za dvě minuty se do další šance domácích dostal Zaspal, který však hlavičkoval do tyče. Odraženého míče se ale chopil záložník Petr Kučera a zkušeně jej do brány dorazil. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat, protože hned ve 32. se podařilo rakovnickému Kutafinovi po pasu od Jiříka prostřelit vyběhnutého brankáře a skórovat. Další branka patřila z vápna Andrtovi – 5:0. Kanonádu druhého poločasu ukončil P. Kučera, který gólem penalty mohl oslavovat hattrick a šestigólový náskok svého týmu.

 

 

 

 

V druhé půli se kanonáda nekonala

Druhý poločas toho narozdíl od prvního tolik zajímavého nenabídl. V 54. minutě se ještě povedlo domácímu Taušovi navýšit na 7:0, když doklepl míč do brány z rohového kopu. Čestný gól pro Vraný pak zajistil v 77. minutě efektní střelou do šibenice Lukáš Kalous, který tími určil konečný výsledek utkání.

 

Zdroj: oficiální webové stránky TJ Tatran Rakovník, upraveno redaktorem

Dík za poskytnutou fotogalerii patří Davidu Svobodovi, jehož další fotky jsou k vidění ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: „V prvním poločasu jsme hráli agresivní, běhavý a důrazný fotbal, což soupeři vůbec nevonělo a nevěděl, kam dřív skočit. Takhle bych si představoval, abychom se prezentovali, ale na to musíme ještě potrénovat. Pořád nejsme tam, kde bych si to představoval, což se ukázalo po přestávce. Kluci za první poločas zaslouží pochvalu.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kut [-] - A. Andrt [-] (59. K. Tereshchenko [-] ) , Y. Kutafin [-] (55. J. Lisner [-] ) , J. Jiřík [-] , L. Šika [-] , M. Čermák [-] , P. Kučera [-] , L. Dolák [-] (64. L. Přibyl [-] ) , M. Kučera [-] , M. Tauš [-] (74. F. Vojtek [-] ) , A. Zaspal [-] (64. L. Vait [-] )

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , K. Gažák [-] (56. L. Urban [-] ) , A. Fedrhanc [-] , L. Košťák [-] , J. Fujdiar [-] , P. Baruzzi [-] , J. Koukolíček [-] (68. R. Moučka [-] ) , J. Paluba [-] , P. Adamus [-] (34. S. Pustai [-] )

ŽK: 40. A. Andrt , 63. L. Dolák - 14. P. Adamus , 18. L. Kalous , 21. J. Fujdiar , 24. K. Gažák , 36. P. Baruzzi , 37. L. Košťák . ČK: 89. J. Fujdiar .
Hráči zápasu: P. Kučera .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Šesták Matěj - BURIAN Michal, GLOGAR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích