0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lišany po debaklu ve Slaném opět vyšly naprázdno


Branky


7

Obrovskou porážku mohli napravit fotbalisté lišanského SK, kteří doma přivítali Unhošť. Další těžký soupeř, ale pokud chtějí Lišany soutěž udržet, musí zejména doma bodovat. Dlouho to vypadalo, že se to podaří, ale proti byl jedinou brankou v zápase Lukáš Křenek, který rozhodl o vítězi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl vítěze

První poločas nenabídl moc pěknou podívanou. Příchozí diváky jistě nepotěšil ani stále foukající vítr, který během prvního dějství zanesl míč na Řepkovu tyč. Pohlednou kombinační akci domácích poslal Bagi jen do boční sítě. Na obou stranách vázla finální fáze a nucené střídání Roušavého domácím také nepomohlo. Výsledkem první půle byla bezbranková remíza a zároveň velká naděje Lišan na zisk bodu.

Křenek rozhodl

Během druhého poločasu postupně získávala převahu Unhošť, která nemusela zachytávat náběhy rychlého Roušavého, který již nebyl na place. V 59. minutě nezareagovali domácí na rychle vhozený aut, po kterém následoval centr z pravé strany. Ve vápně si míč našel Křenek a nekompromisně zakončil - 0:1. Hosté i nadále zaměstnávali lišanskou defenzivu, která tak měla o práci postaráno.

 

Šancí domácích byl přímý kop Žaluda, který ale postrádal přesnost. Žalud v další příležitosti našel ve vápně Paseku, ale tomu byla odpískána hra vysokou nohou. Lišany postupem času hru otevíraly a hosté tak dostávali prostor pro brejky. Unhošť zápas kontrolovala a jelikož brejkové situace nepřetavila v branku, tak skóre zůstalo neménně a žádný bod v Lišanech nezůstal. V závěru byl ještě po druhé žluté vyloučen Medřický.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož foto najdete také ZDE.

Zdroj: oficiální webové stránky SK Lišany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, vedoucí týmu: "Prohra 0:1 mě logicky mrzí více než předchozí příděl ve Slaném, protože na soupeře jsme tentokrát měli. Tedy alespoň v první půli. Ve druhé, v aktuálním složení, postrádal náš výkon jak fotbalovost, tak i nebezpečnější útočnou činnost. Přesto bych chtěl kluky pochválit za bojovnost a podstatné zlepšení v defenzivě. Za týden cestujeme do Klobuk odehrát další existenční duel, tedy, při šíři našeho kádru, bude-li s kým."




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , P. Kindl [-] , P. Ledvinka [-] , J. Feher [-] - M. Medřický [-] , J. Paseka [-] , M. Bagi [-] (82. J. Karvai [-] ) , R. Žalud [-] , L. Řepka [-] (73. D. Beneš [-] ) - D. Roušavý [-] (46. L. Krůta [-] )

TJ Unhošť
J. Janoušek [-] - D. Asník [-] - D. Kolařík [-] , L. Kejha [-] , K. Hoch [-] - D. Vokoun [-] , V. Šimáček [-] , V. Kopačinský [-] (57. J. Roulich [-] ) , L. Křenek [-] , J. Bejbl [-] , A. Vicherek [-]

ŽK: 61. M. Medřický - 39. K. Hoch , 78. V. Šimáček . ČK: 90. M. Medřický .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hes Filip - VYHNAL Karel, PROSR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů