Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany porazily vysoko hosty z Nového Strašecí


Branky


5

Poříčany - Zápas mezi domácími a hosty z Nového Strašecí byl velmi důležitý pro oba celky. Poříčany v případě výhry mohly ještě pomýšlet na titul, hosté naopak pokud by prohráli, mohli i sestoupit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ramšák stihl hattrick za dvacet šest minut

Snový úvod domácích, když ve 2. minutě zakončoval akci Jandy Ramšák - 1:0. Hned ale v 7. minutě bylo sorvnáno Kaválkem, který proměnil pokutový kop - 1:1. V další šanci se zaskvěl Janocsko a stav zůstal nerozhodný.

 

Ve 21. minutě podnikli domácí rychlý přechod do útoku a celou akci zakončil svým druhým gólem Ramšák - 2:1. Ve 26. minutě našel Koula svým centrem Ramšáka a ten dovršil hattrick - 3:1. Do poločasu přidaly Poříčany ještě čtvrtou branku, míč po levé straně zatáhl Janda, připravil ho Koulovi a ten se nemýlil - 4:1.

Diváci se dočkali dalších branek

Druhý poločas mohlo přijít snížení, kaválek však tentokrát penaltu neproměnil. Navíc následoval rychlý přechod a Gajdasz dal v 61. minutě pátý gól domácích - 5:1. Při chuti byl střelec Ramšák, který v 82. minutě přidal svůj čtvrtý gól v zápase a stanovil tak konečnou podobu výsledku - 6:1.

 

Po závěrečném hvizdu mohly propuknout oslavy ale v obou táborech. Poříčany i přes výhru sice titul nezískaly, protože vyhrála i Lhota, ale mohly slavit postup do divize. Hosté z Nového Stračecí zase slavili záchranu soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Šli jsme brzy do vedení po krásné akci Janda - Ramšák. Po chvíli ale hosté z penalty srovnali a pak nás podržel gólman. Naopak jsme z brejku dali dali na 2:1. Dále jsme kontrolovali hru a přidali další branky. Za zmínku stojí i chycená penalta Janocska za stavu 5:1. Chci poděkovat klukům, že to zvládli odehrát po sobotním soustředění v Poříčanech. Také velké díky patří fanouškům za podporu v celé sezóně."

TJ Sokol Nové Strašecí
Ján Ducár, trenér: "Bohužel někteří hráči nám již podepsali volné přestupy, a tak jsme jeli na zápas hodně rozložení. Podle toho to na hřišti vypadalo. Nebyli jsme vůbec koncentrovaní, hráli jsme špatně a zápas proto dopadl tak jak dopadl."



Sestavy


SK Poříčany
M. Janocsko [-] - D. Vild [-] (46. L. Holler [-] ) , J. Koula [-] (78. P. Bílý [-] ) , P. Janda [-] , M. Ramšák [-] , M. Gajdasz [-] , J. Puk [-] , J. Prejsek [-] , J. Štěch [-] , J. Šmidrkal [-] , P. Zdeňka [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , J. Elsnic [-] , M. Erba [-] , J. Kapek [-] , M. Hartman [-] , J. Ducár [-] (82. M. Klíma [-] ) , L. Beneš [-] , M. Bláha [-] , M. Mžourek [-]

ŽK: 22. M. Ramšák , 64. M. Janocsko - 15. J. Elsnic , 51. M. Hartman .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Zuskin Petr - BRAUNŠVEIG Vojtěch, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra domácích

Domácí bojují o prvenství v soutěži, Strašecí zase o záchranu. Bude to zajímavý zápas, ale kvalita je na straně Poříčan.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích