0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim si mohla zajistit záchranu, ale Klíčany byly proti


Branky


7

Velim - Domácí čekalo těžké utkání, když na svém hřišti přivítali velmi fotbalové Klíčany. I přes prohru jsou ale Velimští záchraně velmi blízko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr patřil Klíčanům

Do Velimi dorazilo fotbalové mužstvo, které dobře kombinuje a je velmi silné směrem dopředu. Přesto Velim zejména prvních třicet minut držela se svým soupeřem krok, ale jejich náznaky a vyrážení do brejkových situací úspěch nepřinášelo.

 

Po půl hodině hry začali dominovat hosté a ve 36. minutě se také poprvé měnilo skóre. Trefil se Jeslínek - 0:1. Druhá branka hostí padla ve 43. minutě, které předcházel rohový kop domácích. Následoval rychlý brejk, který proměnil Minha - 0:2.

Klíčany si utkání pohlídaly

Domácí se ve druhém dějství snažili s výsledkem něco udělat a zdramatizovat jeho průběh. Jedinou velkou šanci měl ale jen Puk, který si ve vápně zpracoval balon, ale zamířil těsně vedle. Hosté se naopak moc dopředu již nehnali a drželi a zkušeně hlídali výsledek.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Mužstvo dřelo, ale fotbalová kvalita byla jednoznačně na straně Klíčan, které zaslouženě zvítězily. Věřím, že z Příbrami nějaký bod přivezeme a nebudeme tak muset čekat na výsledky ostatních zápasů a dalších administrativních věcí a kraj pro Velim uhájíme."




Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Jansta [-] (86. J. Ceral [-] ) , L. Hartig [-] , J. Kukal [-] , D. Hruška [-] , M. Puk [-] , M. Kasal [-] (73. Š. Váňa [-] ) , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , L. Seifert [-]

TJ Klíčany
J. Tichý [-] - V. Koláček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , T. Krimlák [-] - D. Minha [-] (89. S. Vávra [-] ) , T. Buldra [-] , A. Kraus [-] , T. Petříček [-] (87. Š. Vošta [-] ) , D. Pozníček [-] - - J. Jeslínek [-] (86. J. Ježek [-] )

ŽK: 51. D. Minha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnal Karel - STRÁNSKÝ Martin, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Velim si doma zajistí úplnou jistotu záchrany.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích