2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 10:15

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí bylo nakonec v Klíčanech šťastnější a radovalo se se ze zisku dvou bodů


Branky


8

Klíčany - Velmi dobře hrající Klíčany měly za svého soupeře Poříčí, které byť v zápase nebylo lepším týmem, bylo nakonec týmem šťastnějším.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Klíčan

Hosté do utkání nevstoupili příliš dobře a dopouštěli se chyb zejména v rozehrávce. Navíc se ve 12. dostal kolmici za obranu Slanským udělal kličku Tlamichovi a poslal Klíčany do vedení - 1:0. Srovnáno bylo ve 25. minutě, když se prosadil L. Balata po akci Trpišovského a V. Balaty - 1:1.

 

Domácí byli fotbalovější, lepším týmem a z toho pramenily standardní situace, po jednom rohovém kopu ve 34. minutě se k zakončení dostal Bureš a domácí celek znovu vedl - 2:1.

Vyrovnání v poslední minutě

Po změně stran se hosté herně zvedli, ale větší šance měly Klíčany. Ve vyložené šanci Jeslínka vykopával míč z brankové čáry na poslední chvíli J. Pohorský. V další šanci pak Jeslínka vychytal Tlamicha.

 

PRo domácí barvy přišel trest v poslední minutě. Jíša s Trpišovským se dostali od rohového praporku až k zakončení a prvně jmenovaný za přispění teče domácího obránce šťastně vyrovnal a poslal zápas do penalt - 2:2.

Poříčí získalo bonusový bod

Lépe začali domácí, Bohata zkoušel dloubáček Antonína Panenky, ale brankář jeho záměr přečetl. Ve čtvrté a v páté sérii ale čaroval Tlamicha, když vychytal Ježka i Minhu. Bod navíc tak mířil do Poříčí.



Ohlasy k zápasu



SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Můžeme poděkovat Alešovi, podržel nás výrazně i během zápasu. Bohužel, jak vysvitne sluníčko a je teplo, naší hře to nesedí. Musel jsem o přestávce zase zvyšovat hlas, protože s výjimkou pár minut jsme hráli velmi špatně. Po pauze se to sice zlepšilo, ale pořád měly Klíčany šanci zápas rozhodnout. Neudělaly to, a tak se radujeme my. Z nuly bodů jsme udělali dva, to se počítá."



Sestavy


TJ Klíčany
R. Tauchman [-] - V. Koláček [-] , T. Krimlák [-] , M. Bureš [-] - D. Minha [-] , T. Buldra [-] , A. Kraus [-] (88. S. Vávra [-] ) , T. Petříček [-] (55. J. Jeslínek [-] ) , D. Pozníček [-] , Š. Vošta [-] - P. Slánský [-] (85. J. Ježek [-] ) -

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Pohorský [-] , Z. Hašek [-] , D. Verner [-] (51. M. Jíša [-] ) , J. Jírů [-] , K. Vacek [-] , J. Trpišovský [-] , L. Balata [-] , D. Rejhon [-] , V. Balata [-] , O. Páv [-] (69. M. Bohata [-] )

ŽK: 44. T. Petříček , 75. A. Kraus - 5. K. Vacek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pejša Jakub - PEJŠA Tomáš, HLAVNIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů, kteří bojují o postup a v posledních kolech prokazují výbornou formu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů