Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí deklasovalo Hvozdnici sedmi góly


5

Poříčí - Hosté z Hvozdnice přijeli do Poříčí oslabeni o několik hráčů základní sestavy. ale v prvním poločase stačili se svým soupeřem ještě držet krok. Vše se změnilo po druhém gólu Poříčí, které pak přidalo ještě další branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí nehrálo dobře, ale dostalo se do vedení

Sestupem ohroženi hosté z Hvozdnici nepřijeli do Poříčí v plné sestavě, přesto hlavní první poločase dělali domácím nemalé problémy. Hru dirigoval a veškeré útoky vedly přes Třešňáka, který zahrával i velmi dobře standardní situace.

 

Poříčí se nedařilo kombinovat a hra se vůbec nedařila. Ve 27. minutě se ale domácí dostali do vedení po samostatné akci Trpišovksého - 1:0.

Tenisový kanár ve druhém poločase

Po změně stran už to bylo Poříčí, které předvádí parádní fotbal. V 54. minutě předvedl velkou parádu Trpišovksý, který se trefil akrobaticky polonůžkami přímo do šibenice - 2:0. Po toéto brance už bylo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo.

 

V 59. minutě dorážel akci L. Balaty možná až netradčině z hranice penalty hlavou Rejhon - 3:0. V 76. minutě přidal navíc Páv čtvrtý zásah po opět pěkné akci L. Balaty a Haška - 4:0.

 

O čtyři minuty později přidal svůj druhý gól Rejhon, když mu míč připravil Páv - 5:0. Zaúřadoval ještě jednou ale také Trpišovský, který dokončil akci obránce Haška a zkompletoval tak hattrick - 6:0. V 87. minutě se trefil ještě jednou i Páv, který mířil hlavou přesně k tyči po rohovém kopu - 7:0.

 

Poříčí tak po fantastickém druhém poločasu získalo tři body a pomýšlí dál na umístění v top trojce.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "S druhou půlí už jsme hodně spokojený, po druhém gólu jsme soupeře zlomili a měli řadu dalších šancí. Hodně pomohl příchod Havlíčka, najednou bylo vidět, že i na horším hřišti se dá kombinovat. Jsem rád, že nulu vychytal Michal Soukup. Máme na jaře sedmou nulu, ale šest jich má Aleš Tlamicha. Michal si ji také zasloužil."




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] , P. Pohorský [-] , J. Trpišovský [-] , L. Balata [-] , D. Rejhon [-] , V. Balata [-] (59. O. Páv [-] ) , J. Pohorský [-] (46. P. Havlíček [-] ) , K. Vacek [-] (75. J. Jírů [-] )

SK Hvozdnice
J. Hajnal [-] - A. Nejedlý [-] , J. Artimovič [-] , M. Tomanec [-] , M. Varga [-] (75. M. Beitler [-] ) , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] , J. Mrhal [-] , L. Třešňák [-] , J. Hromádka [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 68. M. Matys .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - HÁJEK Lukáš, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích